Cum se folosește InVideo.io, editor de clipuri video online? Cum poți crea mici animații? (2020.04.25)

În articolul și clipul video de mai jos arăt cum se poate face un clip video cu ajutorul pornind de la texte și imagini (se adaugă ulterior audio). Arăt întâi cum am făcut un singur clip video, ca model, apoi exemplific realizarea a altor două clipuri video. Menționez că am o oarecare experiență în clipuri video online, nu mă consider profesionist, dar am lucrat o perioadă cu astfel de software.

Notă: folosiți codul „VIDEO25” pentru discount 25%!

Clip video:

Vezi video online »

Folosesc în video ca exemplu transformarea textelor din două articole de blog scrise de mine (și imagini fie de pe Internet, dar legale!, fie din alte articole de-ale mele)

Menționez în clip:

Site-uri de unde puteți descărca muzică, în general gratuit. Notă – trebuie verificat fiecare site în parte, luați lista ca un punct de pornire, faceți propriile verificări.

Site-uri de unde puteți descărca imagini, în general gratuit. Notă – trebuie verificat fiecare site în parte, luați lista ca un punct de pornire, faceți propriile verificări.

Notă: folosiți codul „VIDEO25” pentru discount 25%!

Partajează pe WhatsAppLinkurile dau eroare?

2 comentarii la „Cum se folosește InVideo.io, editor de clipuri video online? Cum poți crea mici animații? (2020.04.25)”

Lasă un comentariu

Reguli pentru cei care lasă comentarii »

Puteți folosi Gravatar pentru a adăuga avatar (imagine comentarii).