Abonare

Dacă vreți să vă abonați la newsletterul acestui blog, faceți click aici »

Acesta este feed-ul RSS »

În altă ordine de idei, am creat mai multe grupuri Google prin care vă puteți abona la noutăți.

Am luat decizia de a posta cât mai puțin pe rețelele sociale, și cât mai mult pe canalele de mai jos. Detalii despre decizie »

Cum vă alăturați unui grup Google? Situația A. Cu cont Google

Dacă aveți un cont Google, este suficient să vizitați unul din linkurile de mai jos, și să vă înscrieți. Vă voi forța eu să vă abonați cu Daily digest (mesaj rezumat al discuțiilor din ultima zi), deci nu prea contează ce alegeți la înscriere. De asemenea, nu contează ce precizați la înscriere ca motiv înscriere.

Înscrierea cu un cont Google e foarte ușoară, vedeți imaginea de mai jos, dacă faceți click pe un link din cele de mai jos, de înscriere pe grupuri, veți obține o imagine ca cea de mai jos:

Cum vă alăturați unui grup Google? Situația B. Fără să aveți cont Google (inclusiv GMail)

Aici sunt ceva mai mulți pași, dar, desigur, se poate face înscrierea.

Pasul #1: La primul pas, specificați o adresă de email. Mai jos, e un GMail, dar poate fi orice adresă de email, nu neapărat GMail, poate fi un mail pe Yahoo! sau alt furnizor:

Pasul 2: Completați codul de verificare:

Pasul 3: Veți primi un mesaj de atenționare să vă verificați adresa de email:

Pasul 4: Veți primi pe adresa de email un mesaj de confirmare a abonării (la Yahoo! poate dura câteva minute):

Pasul 5: Faceți click pe butonul din email:

Pasul 6: Veți primi un mesaj că cererea va fi procesată, vă voi înscrie rapid pe grup după acest mesaj.

 

Important – menționez că pe grupurile de mai jos adresele voastre de email sunt private, nu publice. Alți membri ai grupurilor nu vor putea vedea cine sunt ceilalți membri.

De asemenea, dacă doriți să citiți arhiva mesajelor, toate grupurile de mai jos sunt publice, puteți vedea ce am postat anterior pe ele. :)

Am ales:

Care sunt canalele pe care voi posta?

Canale esențiale pe care voi posta frecvent (aici e crema cremei):

  • Personal + profesional: https://groups.google.com/forum/#!forum/canalprincipalro/join – aici găsiți cele mai importante lucruri pe care le am de partajat. Ce partajam anterior pe conturile de Facebook + LinkedIn + Twitter personale, voi pune aici. Atenție! Voi posta pe acest canal doar lucruri în limba română. (în plus) Atenție! Aici e posibil să existe un oarecare duplicat cu alte grupuri. Mesajele de pe acest grup sunt esența tuturor mesajelor postate de mine pe grupurile de mai jos, crema cremei. Uneori, crema cremei înseamnă că un mesaj va fi duplicat cu unele din mesajele de mai jos.
  • Personal + profesional: https://groups.google.com/forum/#!forum/canalprincipal/join – este copia fidelă a canalului de mai sus, cu excepția că se adaugă și lucrurile în limba engleză. Dacă vreți să vă alăturați canalului, nu este necesar să vă alăturați și canalului de mai sus, ar fi conținut duplicat. Alegeți unul din aceste două canale, doar română sau ro+en, și alăturați-vă lor, dacă doriți.

Canale mai puțin importante, pe care voi posta foarte frecvent (aici sunt multe mesaje). Din acestea trei de mai jos, de ales unul singur:

  • (se suprapune cu grupurile de arte + ortodoxie, alegeți unul din ele) Profesional: https://groups.google.com/forum/#!forum/conferinte/join – aici postez multe lucruri legate de arte + ortodoxie (ambele grupuri). Numele este înșelător, nu sunt doar conferințe. Este o combinație a celor două canale de mai jos, arte + ortodoxie, cu accent pe conferințe, dar nu doar pe ele. Grupul acesta, și cele două de mai jos, sunt create anul acesta, dar au, de fapt, o vechime mult mai mare de asta, am mare experiență în a gestiona grupurile din acest calup. De asta și postez multe mesaje, sunt obișnuit cu ele. Dar sunt foarte flexibil cu mesajele, postez și numeroase mesaje generaliste.
  • (se suprapune cu grupul de conferințe, alegeți unul din ele) Profesional: https://groups.google.com/forum/#!forum/artele/join – postez aici lucruri legate de arte – evenimente, lansări, articole legate de arte. Dar sunt foarte flexibil cu mesajele, postez și numeroase mesaje generaliste.
  • (se suprapune cu grupul de conferințe, alegeți unul din ele) Profesional: https://groups.google.com/forum/#!forum/evenimenteortodoxe/join – lucruri legate de ortodoxie. Și evenimente, dar nu doar ele. Dar sunt foarte flexibil cu mesajele, postez și numeroase mesaje generaliste.

Canale mai puțin importante, pe care voi posta frecvent (canale apropiate de mine, dar cu postare mai rară):

  • Personal: https://groups.google.com/forum/#!forum/amuzante/join – aici voi posta lucruri care mi se par amuzante. În special voi posta lucruri de pe 9Gag, dar și din alte surse, desigur.
  • Profesional: https://groups.google.com/forum/#!forum/seotehnic/join – despre SEO tehnic. Continuare a 1, 2, 3. De menționat că voi posta și lucruri nelegate strict de SEO tehnic, dar acesta e focusul meu principal. Vor fi informații și legate de PPC, email marketing, content marketing, ecommerce, alte asemenea. Dar focusul principal va fi pe lucruri legate de SEO tehnic.

Canale mult mai puțin importante, pe care voi posta rar:

Grupul de mai jos necesită atenție specială – materiale legate de psihologie. Voi posta rar pe grup:

Instagramul meu va fi înlocuit de o categorie dedicată pe Arte ».

Voi posta, în continuare, pe pagina de Facebook Cine ești tu, doctore?, cu o prezență similară ca până acum, dar pe restul canalelor voi posta mult mai rar.

De asemenea, voi posta pe:

PS, 2020.07.14: E posibil să adaug alte canale, pe viitor, vă invit să revizitați pagina după ceva timp.

PS, 2020.07.15: Am postat niște știri pe toate grupurile pe care le gestionez, ca să nu fie goale, să vă faceți o idee despre ce găsiți pe grupuri. Dar unele mesaje sunt depășite, cu toate că am evitat, pe cât am putut, să se întâmple asta.

În footer site sunt rețelele sociale pe care am postat până acum.

PS, 2022.02.06: Am reluat postarea frecventă, undeva în vara lui 2021.

PS, 2022.03.26: Despre experimentul cu „Modă veche” – Blog de Olivian Breda.

PS: 2023.05.01: Grup pe care nu voi mai posta:

 

Tom Magliery - Start
Tom Magliery – Start, https://flic.kr/p/e3JywV