Translate the article to English (Google Translate)

Follow-up: Dr. Stelian Gomboș: Vizită șantier Așezământ „Sf. Ier. Nectarie” (Cihei, com. Sânmărtin, Bihor) – realizat Fundația „Mihai Neșu” (2022.08.19)

Dr. Stelian Gomboș: Din mila lui Dumnezeu și din dragostea câtorva oameni frumoși, în frunte cu Mihai Neșu, am vizitat în 19.08.2022 șantierul Așezământului „Sfântul Ierarh Nectarie” din localitatea Cihei, comuna Sânmartin, județul Bihor, realizat de către Fundația „Mihai Neșu”, șantier alcătuit dintr-o frumoasă biserică și alte construcții.

Construcția lăcașului de cult se apropie de finalizare. Biserica va avea hramurile „Buna Vestire” și „Sfântul Ier. Ioan de Shanghai și San Francisco”.

Peste două milioane de euro au fost investite în edificarea Centrului de recuperare „Sfântul Nectarie”, estimările indicând faptul că va mai fi nevoie de încă 1,7 milioane de euro pentru a putea finaliza lucrările și pentru a acoperi diferențele de sume cauzate de scumpirile materialelor de construcție.

Cei care doresc să susțină financiar construirea Complexului de recuperare din Cihei o pot face direct pe site-ul fundației.

Mai jos, imagini de la eveniment.

Album foto pe Facebook »

Album foto pe Google Photos »

2022.08.19 Dr. Stelian Gombos - Vizita santier Asezamant Sf. Ier. Nectarie (Cihei, com. Sanmartin, Bihor)

Partajează pe WhatsApp

Lasă un comentariu

Reguli pentru cei care lasă comentarii »

Puteți folosi Gravatar pentru a adăuga avatar (imagine comentarii).

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.