Follow-up: Dr. Stelian Gomboș: Reîntâlnire și revedere – Vizită șantier Așezământ „Sf. Ier. Nectarie” (Cihei, com. Sânmărtin, Bihor) – realizat de Fundația „Mihai Neșu” (2023.08.17)

Dr. Stelian Gomboș: Din mila lui Dumnezeu și din dragostea câtorva oameni frumoși, în frunte cu Mihai Neșu și Părintele Paroh Alexandru Crenec, pe 17 august 2023 am vizitat, din nou, la distanță de un an, șantierul Așezământului „Sf Ier. Nectarie” din localitatea Cihei, comuna Sânmărtin, județul Bihor, realizat de către Fundația „Mihai Neșu”, șantier alcătuit dintr-o frumoasă biserică și alte multe construcții extrem de utile, de folositoare și de necesare.

Construcția lăcașului de cult se apropie de finalizare, fiind la stadiul pictării/picturii interioare.

Biserica va avea hramurile „Buna Vestire” și „Sfântul Ierarh Ioan de Shanghai și San Francisco”.

Peste 4,5 milioane de euro au fost investite în edificarea Centrului de recuperare „Sfântul Nectarie”, estimările indicând faptul că va mai fi nevoie de încă 1,7 milioane de euro pentru a putea finaliza lucrările și pentru a acoperi diferențele de sume cauzate de scumpirile materialelor de construcție.

Cei care doresc să susțină financiar, în continuare, lucrările de construire, finisare și finalizare a complexului de recuperare din Cihei, o pot face direct pe site-ul fundației sau pot dona lunar 2 euro prin trimiterea unui SMS cu textul „CRED” la numărul de telefon 8848.

Dumnezeu să ne poarte de grijă și să ne ajute, tuturor, în continuare, în tot lucrul cel bun! Amin!

Mai jos, imagini și video de la eveniment.

Video cu evenimentul:

Vezi video pe YouTube »

Album foto pe Facebook »

Album foto pe Google Photos »

Follow-up: Dr. Stelian Gomboș: Vizită șantier Așezământ "Sf. Ier. Nectarie" (Cihei, com. Sânmărtin, Bihor) - realizat Fundația "Mihai Neșu" (2022.08.19)

PS, 2023.08.19: De văzut și Follow-up: Dr. Stelian Gomboș: Vizită șantier Așezământ „Sf. Ier. Nectarie” (Cihei, com. Sânmărtin, Bihor) – realizat de Fundația „Mihai Neșu” (2022.08.19) – Blog de Olivian Breda.

Sursa materiale: Dr. Stelian Gomboș.

Partajează pe WhatsAppLinkurile dau eroare?

Lasă un comentariu

Reguli pentru cei care lasă comentarii »

Puteți folosi Gravatar pentru a adăuga avatar (imagine comentarii).