Tool-uri SEO on-page pentru audituri

Thomas Hawk - Tools, https://flic.kr/p/M1h2U
Thomas Hawk – Tools, https://flic.kr/p/M1h2U

Acestea sunt tool-urile de care mă folosesc, mai mult sau mai puțin, când fac un audit. Nu de toate, de majoritatea, în funcție de proiect.

Ce am observat? Dacă folosești bine tool-urile gratuite, dacă variezi tool-urile cu demo version, aproape nu există avantaj semnificativ pentru a face un audit bun de site, la varianta premium.

Da, merită să cumperi varianta premium dacă ești de partea client-side, ai un singur site, foarte mare, și ai nevoie, periodic, să scanezi site-ul și să vezi ce schimbări au apărut.

Dacă ești agency-side, ai de făcut un audit, varianta demo + varianta free îți semnalează enorma majoritate a problemelor unui site fără să plătești.

Merită să plătești pentru:

  • Ușurința în utilizare.
  • Cuprinderea întinsă, poți scana multe pagini.
  • Reluarea scanării (în varianta demo scanezi o singură dată).

Și dacă plătești, nu există tool-ul ideal, ai nevoie de o combinație de tool-uri (sunt tool-uri specializate pe diferite lucruri, trebuie testate, numărul funcționalităților pentru fiecare din ele e ridicat)

Tool-uri gratuite:

Tool-uri cu demo version:

Tool-uri premium:

… multe altele, e plină piața de tool-uri de SEO pentru on-page.

Trimite pe WhatsAppEroare linkuri?

4 comentarii la „Tool-uri SEO on-page pentru audituri”

  1. Eu am testat numai crawlerul de la moz si este ok pe partea de continut duplicat dar voriam sa te intreb daca ai gasit o comparatie intre cele 3: Deepcrawl, Moz si Semrush. Care este cel mai bun?

  2. Ar mai fi advancedwebranking.com, un tool pentru rank tracking pe care eu il folosesc in fiecare zi. Au si versiune desktop, dar si cloud (AWRCloud). E bun daca ai cateva saituri si cuvinte de urmarit. Eu platesc abonamentul mai mic, dar e super ok – urmaresc vreo 50 de site-uri cu asta. Pentru link building, analiza site-urilor concurente dar si multe, multe altele, nimic nu bate Majestic (ahrefs e aproape, dar nu la acelasi nivel, parerea mea) – ma mira ca n-ai postat nimic despre asta aici. Produsele MOZ sunt dintre cele mai nesatisfacatoare de pe piata. M-as mira sa mai dea cineva banii acolo, cu toate toolurile astea premium concurente. Pur si simplu nu-ti afiseaza decat o mica parte din ce ti-ar afisa ahrefs sau majestic (cred ca si seoglass e peste). SEMRush le cosmetizeaza, din punctul asta de vedere este cel mai bun. Daca vrei un raport, pur si simplu, o chestie de prezentare pentru potentiali clienti, este the way to go.

Lasă un comentariu

Reguli pentru cei care lasă comentarii »

Puteți folosi Gravatar pentru a adăuga avatar (imagine comentarii).