Să zicem că doriți să apelați la servicii de printare sau xeroxare documente cât mai ieftin. Cum faci asta?

Bună,

În opinia mea, în aproprierea zonelor cu studenți, la care volumul de print / xerox e, în general, mare, poți găsi, în București, oferte bune.

Din experiența mea:

Cele mai competitive prețuri sunt în zona Facultății de Drept (vizavi de facultate sunt mai multe Xerox-uri) – Contact. Click pentru detalii printare ieftină.

Ca să vă faceți o idee despre prețuri, vedeți un exemplu: Printare, Copiere, Legatorie, Xeroxare, Multiplicare alb negru si color, Plotare si Indosariere – Ubi Print.

Exemplele sunt însă mai multe, vedeți în zonă.

Am mai scris și în trecut despre asta, dar acum vin cu site-ul :)

Trimite pe WhatsAppEroare linkuri?

13 comentarii la „Să zicem că doriți să apelați la servicii de printare sau xeroxare documente cât mai ieftin. Cum faci asta?”

 1. Mai este un xerox ieftin la Piata Unirii 1 la metrou, poti printa A4 fata/verso cu 0.12 RON

 2. Vasile tu esti unu din aia care vor sa se imbogateasca de pe spinarea studentilor
  Daca aveti ocazia veniti sa printati si o sa vedeti calitate si profesionalism

 3. Buna unde pot imprima iefrin coli A4 color(in format ppt,stiu ca acestea de obicei sunt mai scumpe)

 4. Salut,

  Nu știu răspunsul la asta, poți încerca să mergi la Facultatea de Drept, dar nu am făcut comparația asta eu. E relativ ieftină și printarea în zona Regie (Metrou Grozăvești).

  Vezi că contează și calitatea, și nu e același lucru să compari un xerox ieftin și slab calitativ cu unul scump dar performant.

 5. Langa Politehnica (Complex Leu), in curtea Apaca s-a deschis un centru de print pentru studenti (KayaPrint) unde printul color este 0.49 lei, cel alb negru 0.11 lei, copia alb negru 0.07 lei, iar indosarierea incepe d ela 0.99 lei. Pentru intreaga oferta poti sa accesezi si site-ul lor: http://www.kayaprint.ro, sectiunea studenti.

Lasă un comentariu

Reguli pentru cei care lasă comentarii »

Puteți folosi Gravatar pentru a adăuga avatar (imagine comentarii).