Donează pentru filmul „SCRUM”

Despre

Filmul Scrum va spune povestea minunii de la Valea Screzii şi Valea Plopului, cea mai frumoasă utopie a României.

…un lungmetraj inspirat din fapte reale despre Păsările Phoenix ale României, care s-au ridicat și se ridică, zilnic, din propria cenușă, sfidând greutățile vieții cu zâmbetul pe buze.

Un film despre copii care trebuia sa fie avortaţi, ajunşi abandonați sau orfani, despre mame mult prea tinere, despre familii risipite, despre drama socială a României și despre doi campioni: un sportiv ridicat din pulbere, care și-a depășit cu mult condiția, și îngerul care le-a oferit o șansă celor ca el.

Inspirat din realitate, SCRUM trage vălul de pe fața unor vieți extraordinare. Copilul simplu, de la ţară, care trebuia să fie avortat devine – datorită unei roți stricate, veritabilă întorsătură a vieţii – unul dintre campionii sportului mondial. Parcursul lui, de la abandon la glorie, se intersectează cu figurile a doi mari duhovnici români – părintele Gheorghe Calciu Dumitreasa şi învăţăcelul său, părintele Nicolae Tănase, şi cu vieţile celor care au fost în postura lui: paria ai societăţii româneşti.

Stabilimentele sociale din Valea Plopului au ars în mai multe rânduri, însă de fiecare dată, din scrum a răsărit şi mai multă speranţă. Probabil cel mai mare merit pentru aceasta este al unui om atins de Dumnezeu: părintele Nicolae Tănase, fost elev, la Seminarul Teologic din Bucureşti, al părintelui Gheorghe Calciu Dumitreasa, eroul documentarului 7 cuvinte regizat de Andrei Negoiţă Zagorodnâi. Părintele Calciu şi-a petrecut 21 de ani în puşcăriile comuniste pentru credinţa ardentă în Dumnezeu şi dragostea faţă de tineri.

Vezi trailer »

Citește despre film »

Campanie

SCRUM va deveni realitate doar dacă tu, alături de alţi sprijinitori ai proiectului, faci posibil acest lucru.

SCRUM nu este un film şi atât. Este un lungmetraj despre oameni care au schimbat vieţi şi – foarte important – un film care va schimba vieţi. Un film despre modele, despre lupta până la capăt.

Suntem o echipă mică, iar orice vot de încredere contează. Distribuie povestea filmului SCRUM şi fii ambasadorul nostru! Apoi urmăreşte evoluţia proiectului pe scrumfilmul.ro şi pe canalele noastre sociale.

25% din încasările filmului vor ajunge la ORFANII şi bătrânii ABANDONAŢI din Valea Screzii!

Sprijină »

Filmul SCRUM
Filmul SCRUM

Trimite pe WhatsAppEroare linkuri?

Lasă un comentariu

Reguli pentru cei care lasă comentarii »

Puteți folosi Gravatar pentru a adăuga avatar (imagine comentarii).