Translate the article to English (Google Translate)

Notă: Articolul de mai jos este mai vechi de 2 ani de zile!

Despre Lupii Albaștri

Declarația noastră de misiune: lasă grijile la intrarea în sală, de aici încolo ne ocupăm noi

Haita s-a născut în anul 2004 și și-a stabilit principiile care urmau să o ghideze în această aventură. Acestea sunt: disciplină, muncă și sănătate. Combinând arta de a lupta la sol cu tehnicile de kickboxing, am învățat că cel mai frumos gest pe care îl putem face este să transmitem mai departe tot ce am învățat, totul pentru cele mai nobile scopuri. De aceea, ți-am pregătit un meniu care include autoapărare, voie bună și sănătate. Nu-ți promitem că vei dărâma ziduri, dar îți garantăm că vei deschide chiar și cele mai rigide porți!

Activitatea din sală este coordonată de Liviu Ionescu, antrenorul de MMA principal și sufletul clubului Lupii Albaștri. Liviu a început să practice arte marțiale din adolescență, iar intrarea în lumea MMA-ului și-a făcut-o acum mai bine de zece ani. Faptul că Liviu s-a dedicat trup și suflet MMA-ului nu este deloc întâmplător. Odiseea sa în lumea sporturilor de contact a început în 1992, când, la vârsta de 16 ani, a intrat pentru prima oară într-o sală de arte marțiale. Stilul cu care a început a fost kyokushin-ul. După mai bine de zece ani de antrenament intens, în 2003, a participat la un campionat național de kempo. Cu acest prilej a intrat în contact cu MMA-ul și a înțeles că viitorul le aparține stilurilor totale, care cuprind atât tehnici variate de lovire, cât și proiectări și luptă la sol. Cele mai importante titluri cucerite de antrenorul nostru în cariera sa competițională sunt cel de campion mondial Kempo MMA (2012 Tallinn – Estonia) și cel de vicecampion european Sambo Combat (2007 Pravets – Bulgaria). În plus, din trei meciuri profesioniste are tot atâtea victorii. Ca antrenor, deși nu este un maniac al titulaturilor sau un colecționar de diplome, Liviu a bifat o mulțime de praguri. Este maestru emerit al sportului, are gradația de patru ani în Kempo, este absolvent al Școlii Naționale de Antrenori, promoția februarie 2012, iar în perioada 2010 – 2011 a fost antrenor al forțelor de securitate ale Ambasadei SUA din România. Nu contează pe cine ai în față, atâta timp cât ai pe cine trebuie lângă tine.

„Țelul meu nu se rezumă la a crea campioni. Obiectivul pe care îl urmăresc este ca elevii mei să devină niște ființe umane mai bune din toate punctele de vedere.”

Cristian Huci – Instructor autorizat de Kempo, s-a format mai întâi ca luptător în cadrul clubului nostru, unde a reușit performanțele de multiplu campion național de MMA și Full-Kempo. A considerat necesar să își aducă aportul acum la succesul Lupilor Albaștri din postura de antrenor secund și să predea mai departe din experiența acumulată.

Contact »

Liviu Ionescu - antrenor MMA

Partajează pe WhatsApp

Lasă un comentariu

Reguli pentru cei care lasă comentarii »

Puteți folosi Gravatar pentru a adăuga avatar (imagine comentarii).

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.