Review site: Web : Digital

In acest mesaj fac review pentru site-ul Web : Digital.

Ce apreciez mult la site?
a. Grafica e dementiala;
b. Se vede ca e site muncit;
c. Mult content de calitate;
d. Oferta profesionista;
e. Se vede ca e inima pusa in site.

Ce apreciez mai putin?
Homepage:
1. Textul vizitatori este taiat insuficient; Nu imi e evident ca e taiat acel text;
2. Logo-ul mi se pare putin inspirat; Nu vad ce legatura are un robot cu web-ul digital;
3. Textul cu „Platim bine” mi se pare reclama ieftina; Pune macar semnul exclamarii;
4. Daca fac click pe „vreau o intalnire cu Mihai”, fa ca subject line sa fie textul asta: „vreau o intalnire cu Mihai”; E usor de facut asta;
5. Graficul de pe homepage din Google Analytics arata un trafic in scadere; De ce?
6. „Versiunea 1.0 Beta” suna un pic atipic; Eu personal ma astept sa fie de fapt „Versiunea 0.9 Beta”; Ca de aia e beta, ca n-ai ajuns la o versiune finala (n-ai ajuns inca la 1.0);

Pagina de joburi:
1. Chestiile cu „minimum” mi se par fortate; Pot da in 10 minute 50 de carti de vizita; Conteaza mai mult clientii adusi decat numarul brut de rezultate facute;
2. Textul: „hr[at]webdigital.ro” nu e filtru spam eficient; Fa o protectie, arata-mi ca te pricepi;
3. „Sa nu informeze eronat sau sa dezinformeze clientii in legatura cu produse sau in legatura cu serviciile oferite de web:digital.”; Mi se pare un obiectiv foarte vag; Oricine poate gresi cu ceva; La voi nu?

Pagina de comunicare online:
1. Mi se pare atipic sa externalizezi partea de social; Nu stiu cate lucruri poate zice un outsider despre companie; Eu n-as lasa pe altcineva sa scrie pe blogul meu, contul meu de Hi5 etc.; Unu la mana nu stie cine sunt prieteni cu mine si cine nu (sau clienti, sau parteneri, sau competitie etc.); Doi la mana poate sa zica raspunsuri gresite la eventuale intrebari;
2. „fii present”?
3. Nu vad de ce Hi5 e pentru o companie; La fel Lumea e mica sau My Space; Sunt non-business; Le-as scoate;
4. Ma astept ca SEO sa fie custom pentru afacerea mea, nu generalist; As vrea un SEO pentru nevoile mele, nu pentru ce poti tu oferi;
5. Nu stiu cum poti garanta prieteni in retele sociale; Nu prea depinde de tine reactia publicului;
6. Nu vad Twitter, nu vad YouTube; Uita-te la mesajul asta al meu si citeste si mesajele recomandate in mesajul meu si completeaza lista;

Pagina de campanii:
1. De unde stii ca Google e cel mai tare? De unde stiu eu? Da-mi statistici, de genul acesteia;
2. As vrea sa stiu si niste costuri financiare;

Pagina de contact:
1. As pune o harta;
2. Textul gri deschis pe alb e abia vizibil;
3. Daca fac click pe „Parerea ta” nu stiu unde ajung; As vrea sa ajung la o pagina doar pentru parerea mea;
4. Similar, mie personal nu imi e clara distincita intre:
a. „spune parerea ta” si
b.”cine sunt eu (clientul)”; Ajuta-ma cu asta!
5. Pe pagina asa scrii asa: „web : digital”, pe alte pagini scrii „web:digital”; Fii consistent cu spatierea, e vorba de numele companiei tale! Hint: Mergi pe homepage si uita-te la spatierea din logo si la spatierea din titlul site-ului;

_________
Tragem linia: desi are mai multe lucruri de imbunatatit, se vede de la distanta ca e vorba de un site profesionist. Mult succes!

Partajează pe WhatsAppLinkurile dau eroare?

11 comentarii la „Review site: Web : Digital”

 1. Multumesc pentru review si pentru sugestii.

  Dupa ce vom face modificari in urma sugestiilor tale sper sa revii cu „complimente”.

  :d/

 2. La partea cu SEO cred ca ai inteles gresit sau am trasmis noi gresit. SEO nu este generalist este specific pentru fiecare client in parte.

  Partea de SEO on-page este cat se poate de personalizata, pana si densitatea cuvinteleor cheie in pagina este specifica domeniului de activitate al clientului.

  Ajuta-ne sa intelegem cum ai inteles astfel, pentru ca daca tu ai inteles asa e posibil ca si clientii sa inteleaga la fel.

  Multumesc anticipat.

 3. Ai pe site o oferta de SEO, si personal nu inteleg ce cauta acolo. Eu la SEO specific o lista enorma de lucruri pe care stiu sa le fac, dar stabilesc cu clientul ce fac din lista respectiva. Tu pe partea de SEO imi oferi pe site o lista destul de scurta, pe care cred ca o aplici exhaustiv.

  Ce vreau sa spun e ca SEO mi se pare ca tine foarte mult de specificul unui site si o prima etapa e identificarea lucrurilor la care trebuie sa lucrezi (si nu poti face o lista cu lucruri care se aplica pt. fiecare site in parte).

  Daca ai preciza acest lucru pe site, ar fi totul Ok. :)

 4. @Pagina de comunicare online: 1
  Se poate externaliza partea de social, ai fi uimit cat de bine poate scrie cineva despre afacerea mea, mai ales daca editarea de materiale e o abilitate pentru persoana care desfasoara aceasta activitatea.

  @Pagina de comunicare online: 4
  SEO nu este generalist, ai inteles gresit. Este cat se poate de personalizat.

  @Pagina de comunicare online: 3
  Toate retele sociale Non-Business au in ele oameni care indeplinesc functii duale: exista si pe planul personal dar si pe cel social. Deci argumentul este interesant insa nu.

  @Pagina de joburi: 3
  In zona de joburi trebuie sa fie si ceva vag si la „mintea cocosului” dar care sa indeplineasca o functie esentiala, si anume: sa nu spuna prostii la client daca nu stie.

  @Pagina de contact: 5
  Diferenta dintre “web : digital” si “web:digital” nu reprezinta o reinterpretare a identitatii, amandoua formele sunt acceptate, si chiar mai multe „Web:Digital” si „Web : Digital” sunt acceptate. Credem ca in cazul utilizarii „Web;Digital” sau „web ? digital” atunci identitatea ar putea fi transmisa gresit.

  Iti multumim pentru toate observatii, apreciem feedbackul tau foarte mult. Te invit sa intri pe site pentru a surprinde modificarile realizate.

 5. Ma bucur ca ati implementat schimbarile propuse.

  Legat de social, sa stii ca eu pot scrie descriptiv despre tine, dar socialul e de chichite, intrebari speciale, comunicare. E despre prieteni si retea. Si astea sunt greu externalizabile (cel putin cum vad eu lucrurile).

  Din oferta de pe site, vad SEO-ul afisat ca serviciu general. Da, poate, am inteles eu gresit, dar ideea e ca pot intelege si altii la fel. ;)

 6. Am vazut si eu site-ul si subscriu la o parte din parerile tale.

  L-as sfatui chiar pe Mihai sa scoata din site, de la studiul de caz Casablanca Residence (http://www.webdigital.ro/studiu-casablanca-residence.html ) printscreen-ul folosit din analytics. Este defapt aceeasi imagine ca si in header.

  Este o imagine care arata ca este inca incepator in ceea ce priveste campaniile adwords.

  Cum poti pretinde ca o campanie cu un bounce rate de 90.47% si un Avg Time on Site de 0.31 este o campanie de succes ?

  Ultimul blog post al lui Victor Caras este: Inspirational Speech

Lasă un comentariu

Reguli pentru cei care lasă comentarii »

Puteți folosi Gravatar pentru a adăuga avatar (imagine comentarii).