Premier Imobiliare – portal de servicii imobiliare

Cu o traditie de peste 10 ani, portalul premierimobiliare.ro ofera o gama completa de servicii imobiliare. Dintre acestea evidentiem consultanta oferita in procesul de cautare/identificare a unei proprietati printr-o corecta intelegere a nevoilor, gasirea optiunilor potrivite, negocierea si consultanta asupra termenilor contractuali dintre parti. Portalul pune la dispozitie echipe dedicate pentru situatii dintre cele mai diverse, de la banalele evaluari ale proprietatilor imobiliare, pana la serviciile de marketing oferite pentru proiectele imobiliare. De-a lungul celor peste 10 ani, nenumarate proiecte imobiliare s-au transformat in brand-uri puternice ( locale sau chiar nationale), iar nenumarati cumparatori si-au gasit cea mai potrivita proprietate.

Site-ul te ajuta sa gasesti casa mult dorita in zone precum Berceni, Oltenitei, Metalurgiei-Obregia, Brancoveanu, Giurgiului, Tineretului-Vacaresti sau Popesti Leordeni.

Marketing proiecte imobiliare:
a) Analiza proiectului si pozitionarea in piata
b) Corelarea acestuia cu pietele similare invecinate
c) Conceperea strategiei complete de marketing, crearea unei identitati proprii (nume, mesaj, logo)
d) Campanie de teasing
e) Implementarea strategiei de marketing prin toate canalele adecvate ( inclusiv parteneri)
f) Analiza permanenta si transparenta a rezultatelor campaniei de marketing

Compania Premier Imobiliare a fost infiintata in anul 1994, de atunci dezvoltandu-se constant cu aceeasi dedicare ce a condus la fundamentarea sa in sectorul imobiliar din Romania. Premier Imobiliare se numara printre putinele entitati imobiliare din tara care se dedica promovarii unui stil de viata prin prisma edificiilor pe care le tranzactioneaza, propunand doar solutii eligibile cu nevoile si aspiratiile fiecarui potential cumparator. Identitatea companiei este strans legata de atribute ale profesionalismului si transparentei, aspecte care alcatuiesc amprenta pe care Premier o graveaza in fiecare deal incheiat cu succes.

Premier Imobiliare isi propune sa faciliteze o experienta de viata pentru fiecare persoana interesata de imobilele pe care compania le tranzactioneaza, privind dincolo de pretul sau amplasamentul acestora. Spre deosebire de agentiile concurente, Premier se axeaza pe necesitatea unui confort personal al cumparatorului, astfel ca ceea ce primeaza in fata oricarui alt beneficiu este satisfactia deplina a cumparatorului tradusa in termeni de proximitate, atmosfera, conditii si vibe-ul locuitorilor din zona de Sud a capitalei.

Deviza noastra

Suntem agentia numarul 1 in Zona de Sud a Capitalei, iar aceasta pozitie se datoreaza realizarilor atinse in anii dedicati acestui segment de activitate. Cu toate acestea, nu ne rezumam la atat si dorim sa excelam in egala masura in aria de servicii imobiliare, dezvoltari imobiliare si, nu in ultimul rand, in aria de tranzactii imobiliare. Suntem primii care va vin in ajutor atunci cand doriti sa gasiti acel apartament la care visati si tot primii care se intereseaza de confortul dumneavoastra.

Ne place sa credem ca activitatea si practicile noastre sunt axate pe principii si valori de actualitate, precum fiabilitatea ofertelor de pret, amplasamentele luxoase sau deschiderea catre a asculta nevoile clientilor inainte de a-i consilia sa achizitioneze un apartament din zona de Sud a Capitalei.

Trimite pe WhatsAppEroare linkuri?

Lasă un comentariu

Reguli pentru cei care lasă comentarii »

Puteți folosi Gravatar pentru a adăuga avatar (imagine comentarii).