Follow-up: Conferință – Irina Dumitrașcu (CTO 2Performant) – „Cum aducem Design Thinking intr-o companie?” – Design Thinking Bucharest (Mindspace Victoriei, 2020.03.02)

În data de 2 martie 2020, a avut loc la Mindspace Victoriei conferința ținută de Irina Dumitrașcu (CTO 2Performant) – „Cum aducem Design Thinking intr-o companie?”, în cadrul Design Thinking Bucharest. Întâlnirea a fost moderată de Dragoș Gavrilescu.

Mai jos, fotografii și înregistrarea audio și video a evenimentului.

Înregistrarea video a evenimentului (clipurile rulează unul după celălalt):

Vezi lista cu toate clipurile »

Selecție foto pe Facebook »

Album foto integral pe Google Photos »

Înregistrarea audio a evenimentului » (în lucru)

 

Descriere eveniment:

Ocazie care pleaca de la intrebarea: „Cum sa introduc DT la mine in companie?”. De obicei mi se enumera printre piedici: neincrederea sefilor, nesiguranta colegilor, supraincarcarea zilnica, restrictiile procedurale etc.

Irina Dumitrascu, CTO 2Performant.com, a primit acum un an o bursa la unul dintre atelierele noastre de initiere in design thinking in schimbul promisiunii ca va depune eforturi de a folosi DT mai departe in munca ei si de a veni sa va povesteasca despre ele. Momentul a sosit.

Fascinată de matematica, algoritmi, si de regulile clare cu care un programator modeleaza lumea ca sa o puna la dispozitia calculatorului, Irina s-a ocupat multi ani de programare si a dialogat cu succes cu servere, browsere și terminale de comanda.
Realizand apoi ca natura umana este mult mai bogata si mai surprinzatoare, si ca regulile sale sunt mult mai complexe si mai interesante, acum cauta sa inteleaga cum “functioneaza” oamenii, ce ii motiveaza și cum iau decizii.

Asa a ajuns la design thinking si la noi, iar acum se va intoarce catre comunitate cu experienta ei din ultimul an.

Mentiune din partea Mindspace:
Mindspace Victoriei our location partners for this session, is part of the global Mindspace concept, a sprawling coworking environment designed to get teams thinking outside of the box. A mix of private offices and open areas allows companies to pick a concept that suits them and their working culture best, whilst exploring new forms of collaboration and organic networking. Join their fascinating global community, make speed and innovation your priority.

Irina Dumitrașcu (CTO 2Performant)

PS, 2020.03.04: Un alt album foto ».

Trimite pe WhatsAppEroare linkuri?

Lasă un comentariu

Reguli pentru cei care lasă comentarii »

Puteți folosi Gravatar pentru a adăuga avatar (imagine comentarii).