Musical-ul „Cats”, cu muzică de Andrew Lloyd Webber’ – weekendul acesta disponibil online

Weekend-ul acesta va rula pe canalul „The Shows Must Go On!musical-ul „Cats” (link video pentru acest weekend », va fi activ de vineri ora 21 – duminică ora 20:59, weekend-ul acesta, 15-17.05.2020).

Ce v-aș sfătui, dacă nu vă e familiar musical-ul, să vă familiarizați cu muzica. Luați playlist-ul acesta, și lăsați-l să ruleze de vreo două ori înainte să vedeți musical-ul.

Îmi place musical-ul, am văzut filmul care va rula pe YouTube în acest weekend o dată sau de două ori, dar e mai ciudățel, trebuie să îți intri în ritm ca să îți placă. Sigur, are o melodie faimoasă – Memory -, dar, la modul general, e o muzică un pic prea surprinzătoare. E și un pic greu să fii atent, dacă nu știi cam ce urmează e greu să te concentrezi.

Folosiți cu încredere afișarea subtitrării în timpul vizionării.

Filmul e mai vechi, poate calitatea scenografiei și a imaginilor nu e excelentă, dar partea audio o consider excelentă.

Musical-ul a avut o nouă variantă în 2019, dar a fost considerat de critici un eșec.

Este ultimul weekend în care vor fi musical-ul gratuite pe canalul YouTube de mai sus (a fost o serie din aprilie încoace), așa că profitați.

Cats musical

PS, 2020.05.21: Despre o perspectivă a unor tineri asupra musical-urilor.

Obositoarea povară a masculinităţii – Dilema veche:

„Devii de asemenea dubios dacă îți plac musical-urile. Mai rău, musical-urile combinate cu dans sînt zone interzise. Care dur ar sta să se uite două ore la așa ceva cu o pungă de floricele în mînă? În fiecare din situațiile astea e invocată o capcană parșivă, întinsă de prietenă sau nevastă, de femei în general, care îi păcălesc pe bieții oameni să intre la mall și să piardă o seară ascultînd niște tipi care lălăie o peltea siropoasă.”

Partajează pe WhatsAppLinkurile dau eroare?

2 comentarii la „Musical-ul „Cats”, cu muzică de Andrew Lloyd Webber’ – weekendul acesta disponibil online”

  1. Merci ca ai anuntat si am stiut sa ma uit. Vazusem ecranizarea Cats din 2019 de curiozitate, si mi s-a parut interesanta dar nu chiar wow. Muzicalul de weekendul acesta insa a fost o placere, poate fiindca stiam deja din melodii sau cunosteam deja in mare actiunea, eram obisnuita cu oamenii-pisici, dar a fost foarte bine venit spectacolul.

Lasă un comentariu

Reguli pentru cei care lasă comentarii »

Puteți folosi Gravatar pentru a adăuga avatar (imagine comentarii).