Cel mai bun abonament pentru conferințele tale preferate în domeniul marketingului și comunicării – Evensys

Plătești biletul pentru 1 conferință de marketing și comunicare, primești acces la 3 conferințe până la finalul anului 2022.

Obții acces la conferințe cu vechime ori la noi evenimente despre marketing, social media și comunicare, cu un abonament flexibil pe care îl poți folosi când dorești tu, până la finalul anului 2022. Te ținem la curent cu tot ce pregătim în perioada următoare.

Detalii pe pagina Abonamente – Evensys.

În urmă cu 14 ani, pe 9 mai 2006, Evensys organiza primul său eveniment. Marketing 360 a fost cea mai mare conferință de marketing organizată până la acel moment în România. A fost conferința care ne-a lansat pe piață și momentul care a deschis un șir lung de evenimente. Au urmat Marketing Innovation Forum, Digital Marketing Forum, PR Forum și multe altele.

Am lansat primele evenimente pe cele mai importante noi discipline din marketing și comunicare: social media, shopper marketing, mobile marketing, influencer marketing, marketing B2B, blogging, etc. Am ajuns în scurt timp la cel mai consistent și variat portofoliu de evenimente marcom din România. Ne place să credem astăzi că orice trend nou din marketing, digital, social media sau comunicare apare mai întâi în conferințele Evensys.

La începutul anului 2020, am anunțat cea mai mare agendă a noastră de până acum, cu idei noi și concepte relansate. Apoi a început criza Covid-19 și din acest moment știm cu toții ce s-a întâmplat. Întâi, evenimentele cu mai mult de 100 de persoane au fost interzise încă din primele zile ale crizei noului Coronavirus. La scurt timp, întâlnirile de orice fel au fost restricționate. Peste noapte, toți organizatorii de evenimente mari au închis ușile firmelor și au plecat acasă. Și noi odată cu ei.

După două luni de așteptare și de speranță că ne vom revedea curând cu mii de oameni în sălile de conferință, ne-am dat seama că trebuie mai degrabă să ne pregătim pentru viitor, decât pentru lunile următoare.

Conferințele virtuale sunt un vis frumos, dar un vis ce nu poate fi pus în practică ușor pe o piață neobișnuită cu conferințele virtuale și cu un public dornic de socializare de calitate. Mai așteptăm deci cu e-conferințele.

Primul pas a fost să căutăm să ne reinventăm și am lansat portalul online România, Back to Business, platforma de consultanță pro-bono Marketing for Good și emisiunea live online Back to Business Netcast

Al doilea pas a fost să lansăm Abonamentul Evensys pentru următorii (aproape) 3 ani. Pe scurt: plătești biletul pentru 1 conferință de marketing și comunicare, primești acces la 3 conferințe până la finalul anului 2022. Am pus câteva detalii aici.

Dacă ai fost vreodată la o conferință Evensys și ne cunoști munca și dedicarea în acest domeniu frumos al evenimentelor, te invităm, ba nu, te rugăm să îți iei Abonamentul Evensys. El este cea mai bună încurajare pe care o putem primi și promisiunea noastră că ne vom vedea din nou.

Abonamentul Evensys îți oferă cel mai bun preț pe care îl vei putea primi vreodată la o conferință serioasă în București, organizată într-o locație deosebită și cu meniul unui hotel de 5 stele inclus.

Îți mulțumim!

Dana, Valentina, Maria, Gabriela, Monica, Abigail, Georgiana, Irina, Marian și Cristi

Detalii pe pagina Abonamente – Evensys.

Trimite pe WhatsAppEroare linkuri?

Lasă un comentariu

Reguli pentru cei care lasă comentarii »

Puteți folosi Gravatar pentru a adăuga avatar (imagine comentarii).