Influencerii din blogosfera românescă (Biz şi Zelist)

Astăzi, Biz şi Zelist au lansat în premieră la Social Media Summit Bucureşti listele cu influencerii pe cele mai dezvoltate domenii din blogosfera românească.

Pe lângă tradiţionalele rezultate ale studiilor exclusive: “Top bloggeri cu care colaborează agenţiile şi companiile” şi “Top agenţii care au lucrat cu bloggerii în 2015”, au fost lansate listele  cu cele mai vizibile bloguri pe nişe: food, fashion, tehnologie, marketing&digital, travel, design parenting, relaţii de cuplu, precum şi lista celor mai influenţi 50 de bloggeri generalişti.

Au mai fost lansate: Topul vlogger-ilor şi Topul instagramer-ilor.

Strategie

Strategie

Strategie

“Suntem prima publicaţie care a scris despre blogosferă. De 10 ani analizăm evoluţia social media şi organizăm evenimente dedicate acestei comunităţi. Ne-am asumat rolul de educare şi dezvoltare al acestui domeniu şi, prin evenimentele repetate în care am adus la aceeaşi masă jucătorii din companii, agenţii şi din blogosferă, am reinventat comunicarea şi campaniile de marketing şi comunicare” spune Marta Uşurelu, redactor şef, Revista Biz.

În topul bloggerilor cu care colaborează agenţiile şi companiile, conduce pentru al treilea an consecutiv Cristian China Birta. Chinezu este urmat de Victor Kapra şi, pe locul trei, Diana Enciu şi Alina Tănasă de la Fabulousmuses.net.

În topul agenţiilor care colaborează cel mai bine cu bloggeri se situează Golin, MSLGroup The Practice şi McCann Group.

Mai multe detalii şi topurile complete găsiţi aici: http://www.revistabiz.ro/13611-2/ ‎

 

 

***

Despre Social Media Summit

Social Media Summit Bucureşti este conferinţa care îţi prezintă la fiecare început de an principalii jucători din social media. Evenimentul se adresează specialiştilor în comunicare din companii şi agenţii de PR, oamenilor de marketing&vânzări şi bloggerilor.

Social Media Summit Bucureşti este la a 5-a ediţie şi face parte din serie de evenimente regionale organizate de revista Biz în Timişoara, Cluj, Iaşi, Braşov şi Sibiu.

***

Despre Biz

Biz este o revistă de afaceri avangardistă care oferă conţinut viu,  proiecte jurnalistice creative şi abordări unice asupra mediului de business local şi internaţional. Tirajul este auditat de BRAT.

Revista Biz se distribuie în zonele urbane din ţară, fiind disponibilă în reţelele Inmedio – Relay din Centrele de Business, Kaufland, Auchan, Mall-uri, Cora, Mega Image etc. la chioşcurile de presă, aeroport (Tarom: Business Lounge, porţi de îmbarcare, la bordul aeronavelor TAROM) şi reţeaua de benzinării Agip.

Partajează pe WhatsApp

Lasă un comentariu

Reguli pentru cei care lasă comentarii »

Puteți folosi Gravatar pentru a adăuga avatar (imagine comentarii).