Translate the article to English (Google Translate)

Notă: Articolul de mai jos este mai vechi de 7 ani de zile!

Răzvan Bordeanu: Scurt follow-up după IM World 2015

Razvan Bordeanu: Miercuri si Joi respectiv 7-8 Octombrie am avut deosebita placere de a fi invitat la unul dintr-e cele mai grandioase evenimente B2B din zona IT-ului romanesc: Internet and Mobile World 2015.

Un eveniment destul de trendy, din 2012 (atunci cand a avut loc prima editie) si pana la editia actuala, evenimentul s-a aflat intr-o continua crestere, atat din punct de vedere al numarului de vizitatori cat si din punct de vedere al numarului de expozanti participanti.

00-mic

La aceasta editie au luat parte peste 130 de companii expozante (marii retaileri IT&C consacrati, agentii de publicitate, firme prestatoare de servicii de webdesign) si cam tot atatia speakeri, atat din Romania cat si de peste hotare.

Importanta evenimentului

Internet and Mobile World este un eveniment important deoarece iti creeaza oportunitatea de a te conecta cu ultimele trenduri si tehnologii in materie de digital si mobile. Si cum lucrurile din mediul online sunt dinamice, iar concurenta este feroce, orice mic avantaj pe care il detii si exploatezi iti da posibilitatea sa iti consolidezi prezenta in mediul virtual.

Un alt considerent il reprezinta capitalul de imagine adus Romaniei, prin intermediul evenimentului se capteaza atentia investitorilor, care intra in contact cu segmentul TI romanesc, un segment roditor, aflat in dezvoltare.

In esenta Internet and Mobile world creeaza oportunitati antreprenorilor de a fii la curent cu ultimele tehnologi, produse si tendinte care pot fi utile in activitatea de business, companiiilor de a-si etala oferta intr-un cadru organizatorial deosebit.

[alpine-phototile-for-picasa-and-google-plus src=”user_album” uid=”100050990853086188413″ ualb=”6205973773905609921″ imgl=”fancybox” style=”bookshelf” row=”2″ size=”640″ num=”100″ highlight=”1″ align=”center” max=”100″]

Articol de Razvan Bordeanu, Creativee.

Ultima modificare în: 4 martie 2020, la ora: 09:54.

Partajează pe WhatsApp

Lasă un comentariu

Reguli pentru cei care lasă comentarii »

Puteți folosi Gravatar pentru a adăuga avatar (imagine comentarii).

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.