Follow-up: Hacking Health România – hackathon pe teme de sănătate, 28-29 octombrie, TechHub

Toamna aceasta, am fost invitați la invităm la Hacking Health România – cel mai mare hackathon pe teme de sănătate din Europa Centrală și de Sud-Est, ce a avut loc între 28-29 octombrie, la București, la TechHub.

Au fost alături de noi între 60 și 100 de tineri profesioniști, talentați și entuziaști din sectorul IT și medical, care doresc să lucreze împreună, timp de două zile, pentru a decoda cele mai arzătoare probleme din domeniul sănătății prin soluții tech inovatoare și de impact.

Profesioniști recunoscuți din domeniul medical, academic si din companii prestigioase de software, alături de antreprenori din sectorul tech au jurizat și mentorat echipele, atât în etapa inițială a hackathonului, cât și pe parcursul dezvoltării proiectelor.

Accesul se face în urma unui proces de selecție.

La finalul evenimentului, juriul a desemnat trei echipe câștigătoare, care au primit finanțări pre-seed de câte 5.000 de dolari pentru a-și implementa proiectele.

Hacking Health România este un eveniment organizat de Smart Everything Everywhere (SEE), organizație fondată de inițiatorii GovITHub, la inițiativa și împreună cu Johnson & Johnson Romania, una dintre din principalele companii multinaționale de pe piața farmaceutică și de îngrijire personală și medicală, ce își propun prin acest demers să susțină antreprenorii români în dezvoltarea de soluții digitale cu beneficii directe asupra sănătății publice.

Vezi foto eveniment »

Vezi foto album oficial »

Alte follow-up-uri:

Partajează pe WhatsApp

Lasă un comentariu

Reguli pentru cei care lasă comentarii »

Puteți folosi Gravatar pentru a adăuga avatar (imagine comentarii).