Buget de cărți – nelimitat

Cei de la Autonom afirmă că au un buget de achiziție cărți nelimitat. Ca persoană fizică, când te gândești să cumperi o carte, te gândești și la preț – “30 de lei o carte pe care o citesc în câteva ore? Merită?” și tot așa. Și faci diferite comparații cu ce ai putea face cu suma de bani respectivă. Dar dacă iei în considerare că cititul e probabil cea mai eficientă metodă de învățare, investiția e justificată.

Marius Ștefan: Poate vreau să citesc cărți. Bine. Dar nu așa, în principiu, șase cărți. Hai să le scriem: care sunt ele, autorul, titlul. Ne asigurăm că sunt disponibile în bibliotecile noastre – avem peste tot biblioteci – și dacă nu sunt le comandăm imediat, pentru că bugetul pentru cărți este nelimitat.
Sursa » E și pe blogul lor »

Thomas Hawk – Book Buyers, https://flic.kr/p/nu4u6R

I am a Digital Marketing freelancer.My expertise is in SEO (Search Engine Optimization) / UX (user experience) / WordPress.Co-founder of lumeaseoppc.ro (series of events on SEO & PPC) and cetd.ro (Book on branding for MDs).On a personal level, I like self-development - events, sports, healthy living, volunteering, reading, watching movies, listening to music.

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.