Sfat de carieră în online

Să zicem că ești o persoană care locuiește în România, în afara Bucureștiului. Și ai un job călduț, dar ai vrea să faci niște bani suplimentari. Te-ai gândit la online. Ce să faci?

  • Termen scurt – Este mult mai simplu să faci rapid bani în off-line decât în online. Dacă ai libere serile, caută un job de seară. Nu sunt multe, cu siguranță, dar poți găsi ceva de făcut. Pe termen scurt, asta e o alegere bună.
  • Termen mediu – Când oamenii se gândesc la „cum să fac bani din online?” se gândesc la un site / reclame / afiliere. Să producă, într-un fel sau altul, conținut și să câștige din reclame, sau să intermedieze lucruri (magazin online, și rămâi cu profit). Da, poți merge pe varianta asta, dar nu e pe termen scurt. Va trebui să investești, ca minim timp și energie, iar ca maxim nu există limită. Am detaliat aici. Riscul cu varianta asta e să intri în cercul vicios al SPAM-ului. Vei vedea oameni care fac SPAM și cărora le merge, și vei dori să îi imiți. Evită asta.
  • Termen lung – Dacă te interesează termen lung, nu ai nevoie de mine să îți dau sfaturi. :)
Sgt. Pepper57 - Career lane _, https://flic.kr/p/jAjkNj
Sgt. Pepper57 – Career lane _, https://flic.kr/p/jAjkNj

PS, 2019.07.05: Why “follow your passion” is bad advice.

Trimite pe WhatsAppEroare linkuri?

2 comentarii la „Sfat de carieră în online”

  1. Buna ziua. Ce recomandati pentru site, blogspot sau wordpress? Nu stiu sa fac site singur. As dori sa plec de la un blog si sa-l transform in site.

Lasă un comentariu

Reguli pentru cei care lasă comentarii »

Puteți folosi Gravatar pentru a adăuga avatar (imagine comentarii).