Translate the article to English (Google Translate)

Notă: Articolul de mai jos este mai vechi de 5 ani de zile!

Sfaturile mele pentru Black Friday 2017

Dacă vreți să cumpărați ceva substanțial de Black Friday 2017, care va fi vineri, 17 noiembrie, la eMAG, vă recomand mai multe lucruri.

  • Instalați o extensie de tip auto-reload tab (Chrome, FireFox).
  • Vă logați în aplicația de mobil eMAG (Android, iOS).
  • Vă abonați cu cel puțin o săptămână înainte (până pe 10 noiembrie) la newsletterele magazinelor online care vă interesează.
  • Citiți blogul eMAG sau pagina lor de Facebook cu o seară înainte, pentru sfaturi de ultimă oră.
  • Cu 3 zile înainte de Black Friday, și, din nou, cu o zi înainte, vă logați în conturile magazinelor online care vă interesează, verificați dacă aveți adresele și numerele de telefon corect completate, eventual dacă aveți cardul pregătit.
  • Cu minim 5 zile înainte, vă faceți un tabel Excel în care scrieți toate produsele care vă interesează și cel mai mic preț disponibil când faceți research-ul pentru acel produs. Researchul presupune ca ar trebui să știi care este prețul unui produs din cele pe care le urmăriți, în mare.
  • Faceți un research despre produse similare cu al vostru. Am scris și pe blog despre asta:
  • În zilele de Black Friday (se va prelungi de vineri până duminică la unele magazine, apoi luni va fi Cyber Monday), urmăriți blogurile nwradu.ro și zoso.ro.
  • Sugestia mea este ca, înainte de orice cumpărătură de pe vreun site, să așteptați reducerile afișate de eMAG. Sunt printre puținii care au oferte semnificative. Pentru produse nișate, F64.ro, AVstore.ro. Sunt probabil și altele pe nișa lor care sunt superioare la reduceri celor de la eMAG (FashionDays.ro, de exemplu, sau site-uri în nișa cărților, sau a ceasurilor), dar nu le-am testat. Mai multe magazine online au lansat campanii ante-Black Friday, dar aș aștepta să văd ce reduceri au eMAG.
  • Sfat important: Black Friday e în principiu de a cumpăra un produs la care să nu te intereseze lucruri specifică. „Vreau o imprimantă laser, entry to mid-range.” Sau „Vreau o imprimată laser top-of-the-range”. Sau „Vreau un televizor care să nu fie SMART; ieftin”. Sau „Vreau un televizor foarte performant la ecran”. Nu e despre „Vreau modelul X, produsul Y, de la producătorul Z, vândut de magazinul cutare”. Sunt șanse mari să fii dezamăgit dacă cauți asta.

Vanderelbe.de – Black Friday & Cyber Monday, https://flic.kr/p/dvqVM8

 

Ultima modificare în: 3 martie 2019, la ora: 15:10.

Partajează pe WhatsApp

Lasă un comentariu

Reguli pentru cei care lasă comentarii »

Puteți folosi Gravatar pentru a adăuga avatar (imagine comentarii).

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.