De unde cumperi, ieftin, produse IT scumpe?

Discut în mesajul de față despre de unde cumperi, ieftin, produse IT scumpe?

Dau două dileme – vrei să cumperi un DSLR pe care ești dispus să plătești 2.000 de lei sau vrei să îți iei un laptop la 2.500 de lei.

Răspunsul e multi-fațetat:

  • (Reducere între 10-15%) NOU: Poți cumpăra un voucher din rețeaua de afiliere Altex. Funcționează pe același principiu ca voucherele eMAG, care nu mai merg însă.
  • (Reducere între 8-30%, probabil pe la 10-15%) NOU, dar folosit: Poți cumpăra resigilate de la eMAG
  • (Reducere între 20-30%, mai mare dacă prinzi și ceva promoție) NOU, dar fără garanție, sau cu garanție internațională, și cu ceva timp de așteptare: să rogi pe cineva care are drum SUA-România să îți aducă produsul de acolo.

Eu merg, mai nou, pe ultima variantă.
E irelevant de unde cumperi dacă iei un mouse de 20 de lei. E foarte relevant de unde cumperi dacă cumperi un produs scump.

I am a Digital Marketing freelancer. My expertise is in SEO (Search Engine Optimization) / UX (user experience) / WordPress. Co-founder of lumeaseoppc.ro (series of events on SEO & PPC) and cetd.ro (Book on branding for MDs). On a personal level, I like self-development - events, sports, healthy living, volunteering, reading, watching movies, listening to music.

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.