Voluntar la BIG BUILD – Habitat for Humanity Romania

Fii unul dintre voluntarii care vor schimba pentru totdeauna viața a 10 familii extrem de vulnerabile, care acum trăiesc în condiții greu de imaginat. Cinci dintre familii au rămas fără case în 2015, când inundațiile puternice le-au distrus locuințele. De atunci, sunt nevoiți să locuiască în containere. Aici gătesc și dorm, aici copiii își fac lecțiile și se joacă. În cutii metalice în care iarna este frig și vara este cald. În care utilitățile se rezumă la curent electric improvizat. Fără apă, căldură sau toaletă.

Celelalte cinci familii pentru care construim trăiesc în condiții greu de imaginat – în bordeie din lemn aflate pe malul pârâului care le inundă adăpostul la aproape fiecare ploaie mai puternică sau în case aproape să cadă.

La BIG BUILD 2019, le vom schimba pentru totdeauna viața. Sute de voluntari vor construi pentru ei un cămin adevărat. Între 7 și 11 octombrie 2019, în Vaideeni, jud. Vâlcea.

Te așteaptă o săptămână intensă de lucru alături de familiile care vor locui în casa construită de tine și de alți voluntari români și internaționali. Luni dis-de-dimineață începem lucrul șantier de la fundațiile caselor. Până vineri, ridicăm pereții, îi izolăm termic, montăm acoperișul, ușile și ferestrele. La finalul celor 5 zile, casele sunt finalizate 100% la exterior și 80% la interior.

După finalizarea lor, cele 10 case vor fi donate familiilor.

Detalii »

Pentru a fi voluntar la BIG BUILD, te rugăm să strângi o donație de 500 de lei, cu care noi vom cumpăra materiale de construcții pentru casa la care vei lucra.

Poți strânge banii dacă îți creezi un profil de fundraiser și îți convingi prietenii să doneze pentru tine.

– Poți fi voluntar 2, 3 sau 5 zile
– Ești confirmat ca voluntar după ce strângi donația de 500 RON
– Cu donația ta, cumpărăm materiale de construcții și acoperim costurile pentru tricou și echipamentul tău de protecție
– Noi asigurăm pauzele de cafea și prânzul pe șantier, precum și transportul Horezu – Vaideeni și retur
– Tu te ocupi de transport și cazare

(via „Și la asta vreți să faceți reclamă?!” – razvanbb)

Detalii »

Trimite pe WhatsAppEroare linkuri?

Lasă un comentariu

Reguli pentru cei care lasă comentarii »

Puteți folosi Gravatar pentru a adăuga avatar (imagine comentarii).