S-a înființat Asociația pentru Muzeul Țăranului

Muzeul Național al Țăranului Român vă anunță cu bucurie înființarea, începând din luna august 2021, a Asociației pentru Muzeul Țăranului! Președintele Asociației pentru Muzeul Țăranului este domnul arhitect Augustin Ioan, profesor universitar și scriitor.

Asociația pentru Muzeul Țăranului este o organizație neguvernamentală care are ca obiectiv susținerea morală și financiară a Muzeului de la Șosea. Sunt invitați să facă parte din asociație și să sprijine activitatea acesteia prieteni ai muzeului – persoane fizice și juridice – dornici să se implice, să ajute, să susțină, să doneze, să găsească soluții sau să pună în practică idei prin care activitățile muzeului să dobândească mai multă vizibilitate și participare, asigurând, totodată, promovarea identității istorico-culturale românești.

În acest sens, Asociația a deschis și un cont, în care pot fi depuse contribuțiile celor care vor să sprijine activitatea Asociației și, implicit, a Muzeului Național al Țăranului Român: RO72BACX0000002178707000, deschis la Unicredit Bank.

Sperăm că noua asociație, care își propune să sprijine activitatea Muzeului Național al Țăranului Român, va putea deveni, totodată, o punte de legătură între Muzeu și publicul nostru.

Clădirea Muzeului Național al Țăranului Român

Partajează pe WhatsAppLinkurile dau eroare?

Lasă un comentariu

Reguli pentru cei care lasă comentarii »

Puteți folosi Gravatar pentru a adăuga avatar (imagine comentarii).