Translate the article to English (Google Translate)

Notă: Articolul de mai jos este mai vechi de 2 ani de zile!

55 de vești bune de la Inima Copiilor

55 de copii bolnavi de inimă au fost operați la Spitalul Marie Curie în cele 3 luni de pandemie. Toți, cazuri urgente. Majoritatea, nou-născuți cu malformații grave care le-ar fi făcut imposibilă supraviețuirea.

Profesorul Tammam Youssef, cel care de 7 ani vine în România și operează inimioare bolnave împreună cu colegii de la Marie Curie, a ales ca în această perioada să rămână în București și să ajute la salvarea unor copii care altfel nu ar fi avut nici o șansă. Poți vedea povestea doctorului Youssef în 6 minute de film.

Iată că, în timp ce epidemia de COVID-19 a alungat pacienții cu alte afecțiuni din spitale, la Cardiochirurgie, la Cardiologie și Terapie intensivă nou-născuți Marie Curie s-a lucrat la foc continuu în toată perioada pandemiei. Suntem mândri și bucuroși că în aceste secții pe care le-am construit și continuăm să le susținem au fost și vor mai fi salvați sute de copii, chiar și în condițiile cele mai dificile.

Vrem să împărtășim cu tine această bucurie și să îți mulțumim ne ești alături nouă și copiilor pentru care luptăm. Maria e unul dintre ei, iar zâmbetul pe care îl poți ghici sub masca mamei ei este, credem noi, cel mai frumos mulțumesc pe care îl poți primi.

Noi vom continua să facem ceea ce știm cel mai bine și, ca în fiecare an, îți cerem din nou ajutorul. Până pe 30 iunie poți redirecționa 3.5% din impozitul pe venit către Inima Copiilor. Dacă ai făcut-o deja, îți mulțumim! Dacă nu, găsești formularul și toate informațiile pe inimacopiilor.ro. Mai sunt câteva zile!

Dacă convingi și alți prieteni sau colegi să redirecționeze 3.5% către Inima Copiilor și strângi mai multe formulare, ni le poți trimite până la sfârșitul săptămânii viitoare și ne ocupăm noi să ajungă fiecare unde trebuie. Dacă ești din București putem veni noi la tine să preluăm formularele.

Detalii »

Partajează pe WhatsApp

Lasă un comentariu

Reguli pentru cei care lasă comentarii »

Puteți folosi Gravatar pentru a adăuga avatar (imagine comentarii).

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.