Asociatia Compania de Teatru TWO of US – Hai sa provocam zambete impreuna!

Am auzit ca va plac foarte mult zambetele! Si noua la fel! De aceea, ne-am propus sa facem sa zambeasca, cat mai multi copii din mediile defavorizate.

Cred ca sunteti la curent cu faptul ca in Romania peste 32% dintre copii traiesc sub pragul de saracie (aproximativ 1 dintre 3 copii). Se stie ca saracia are impact asupra educatiei copiilor in toate formele posibile – abandon scolar, infractionalitate, violenta, etc.

Cine suntem?

Suntem Compania de Teatru „TWO of US”. Suntem o echipa tanara si „proudly independent” din 2015 si ne dorim sa ducem abilitatile si cunostintele noastre in comunitatile mai putin dezvoltate.

Experienta acumulata ne recomanda ca profesionisti pentru evenimentele culturale dedicate copiilor.

Ce vrem sa facem?

Ne dorim sa implementam un proiect pe interventie culturala, ce vizeaza 2,000 de copii si 100 de cadre didactice din comunele sarace din judetul Constanta.

Numeroase studii arata ca proiectele de interventie culturala au efecte imediate in comunitatile cu probleme. Copiii sunt extrem de receptivi la activitatile non-verbale care ii implica direct si in care ei isi folosesc abilitatile.

De ce Dobrogea?

In 2018, Asociatia “Salvați Copiii” a identificat judetul Constanta ca fiind unul foarte sarac si de aceea, a deschis trei noi centre de pregatire anteprescolara, prescolara si scolara, prin proiectul ”Și eu vreau la școală!”.

Presedinte asociatiei sustine :“Copiii din medii defavorizate nu beneficiaza de acces egal in sistemul national de educatie, cauzele fiind multiplesși corelate: condiţiile economice precare ale familiei, nivelul redus de educatie al parintilor, lipsa stimularii timpurii prin frecventarea gradinitei, existenta unui grad mare de discriminare si marginalizare.”

Pentru a face posibila implementarea proiectului, avem nevoie de sprijinul companiei dumneavoastra.

De asemenea, va trimitem si un trailer al spectacolului de teatru pe care vrem sa il jucam in cele 14 comune selectate.

https://www.youtube.com/watch?v=1yDKBsk1_-4

Contactați-ne! »

Partajează pe WhatsApp

Lasă un comentariu

Reguli pentru cei care lasă comentarii »

Puteți folosi Gravatar pentru a adăuga avatar (imagine comentarii).