Follow-up: Swimathon București 2019 (2019.06.29, Bazinul Olimpic „Anatol Grințescu”, Club Sportiv Dinamo)

În data de 29 iunie 2019 a avut loc la Bazinul Olimpic „Anatol Grințescu”, Club Sportiv Dinamo evenimentul Swimathon București 2019, organizat de Fundația Comunitară București.

Mai jos, imagini de la eveniment.

Album foto Google Photos »

Album foto Facebook »

Alte albume Facebook:

Despre concept:

Swimathon București este un mecanism prin care comunitatea se întâlneşte, interacţionează şi se implică să strângă fonduri pentru proiectele pe care le consideră relevante. Organizaţiile sau grupurile de iniţiativă înscriu proiecte din comunitatea locală, companiile şi înotătorii aleg pentru ce se implică, iar susţinătorii donează.

Prin evenimente sportive de atragere de fonduri de tipul Swimathon București sau prin alte evenimente care aduc comunitatea împreună, Fundația Comunitară București oferă un cadru atractiv și relaxant pentru a promova și susține inițiative din oraș.

Swimathon în trei paşi:

  1. Organizaţiile și grupurile de iniţiativă înscriu proiecte din București și Ilfov;
  2. Companiile şi înotătorii-fundraiseri aleg proiectele pentru care se strâng donații și se implică;
  3. Susţinătorii donează o sumă de bani pentru favoriţii lor.

Echipele înoată stil ştafetă, timp de 45 de minute, cât mai multe lungimi de bazin pentru proiectul pe care îl susţin. Pe parcursul zilei, vor fi nouă serii de înot a câte 45 de minute fiecare.

Evenimentul este deschis publicului, iar participanţii îşi invită susţinătorii să le facă galerie.

Despre organizator:

Fundația Comunitară București pune împreună donatori, ONG-uri sau grupuri de inițiativă pentru a dezvolta comunități în care să ne simțim ca acasă. Construiește mecanisme de donație, fonduri de finanțare sau incubatoare de idei pentru oraș. În 7 ani, a finanțat peste 320 de proiecte și burse din București și Ilfov, cu un milion de euro (4,69 milioane de lei).

Fundaţia Comunitară Bucureşti este parte dintr-o mişcare naţională, alături de alte 15 fundaţii comunitare din țară. Pentru mai multe detalii, vizitaţi www.fundatiacomunitarabucuresti.ro.

Partajează pe WhatsApp

Lasă un comentariu

Reguli pentru cei care lasă comentarii »

Puteți folosi Gravatar pentru a adăuga avatar (imagine comentarii).