Cum să folosești un software de captură video ecran – CamStudio?

În clipul de mai jos vorbesc despre CamStudio, un software gratuit, și foarte util pentru a înregistra ecranul și a explica foarte ușor cuiva ce se întâmplă în calculatorul tău. O alternativă premium: Camtasia.

camstudio

PS, 2017.10.02: Software-ul nu înregistrează bine mai mult de 10/15/20 de minute. Dacă vreți să nu riscați, nu înregistrați bucăți mai mari de 10 minute o dată. Am testat cu 20 de minute, și mi-a mers, uneori. La 30 de minute deja începe să nu înregistreze OK. Pentru join fișier video + audio, în caz de eroare, vedeți:
cute video audio merger free – Căutare Google

I am a Digital Marketing freelancer. My expertise is in SEO (Search Engine Optimization) / UX (user experience) / WordPress. Co-founder of lumeaseoppc.ro (series of events on SEO & PPC) and cetd.ro (Book on branding for MDs). On a personal level, I like self-development - events, sports, healthy living, volunteering, reading, watching movies, listening to music.

1 Comment

  • Bogdi

    22 January 2017 - 17:02

    Un articol util. Se pare ca prea putina lume stie ca exista suficient de multe alternative gratuite la softurile comerciale, de care oricum foarte putini au nevoie deoarece nu le vor folosit niciodata la adevarata lor putere.

Leave a comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.