Review: căști Sennheiser Momentum over-ear G (M2) pentru Android

Am cumpărat de Black Friday 2018 la 630 de lei: Căști Sennheiser Momentum over-ear G (M2) pentru Android de la AVstore.

Ce îmi place la ele?

  • Par foarte rezistente. Tijă metalică, cablu căști – calculator înlocuibil, construcție solidă.
  • Se aud OK. Partea centrală, elementul cheie al achiziției unor căști peste medie ar trebui să fie acesta – calitatea sunetului. Se aud OK, dpmdv, dar nu neapărat la un nivel ca să zic „Wow!”. Nici nu știu ce caut aici. Ascult la un volum nu foarte ridicat, și sunetul e la un nivel bun. Mai mult de atât nu pot spune. Am ascultat o perioadă îndelungată și la pereche de amplificator + boxe, și comparativ cu Microlab Solo 6 se auzeau mai bine, dar, iarăși, n-aș suferi prea mult dacă aș asculta doar la Microlab Solo 6.
  • Pentru mine criteriul cel mai important al achiziției a fost comparația cu timpul petrecut folosirii. Plănuiesc să le folosesc câțiva ani, undeva în jurul a 20-40 de ore pe săptămână. Costul lunar ajunge undeva la sub 20 lei pe luna de utilizare pentru 2-3 ani de utilizare și 10 lei pe lună pentru 5 ani de utilizare. E o investiție justificată din acest pdv. O altă comparație ar fi cu costul unui concert – începe pe la 100 de lei, deci ar fi vreo 6 concerte. Compară 6 concerte de 3 ore fiecare cu muzică timp de ani în șir.

Sunt neutru referitor la noise cancelling, e OK să fie, dar putea să și lipsească. Am primit și un cablu adaptor pentru telefonul mobil, dar nu am de gând să folosesc căștile pe stradă sau când călătoresc.

În ansamblu, mă declar foarte mulțumit de achiziție.

Contact cu urechea: over ear
Jack: 3.5mm
Lungime cablu: 1.4m
Device-uri: iPhone/iPad/iPod / Samsung Galaxy™ / LG™ / HTC™ / Sony™ / Altele.

Partajează pe WhatsApp

Lasă un comentariu

Reguli pentru cei care lasă comentarii »

Puteți folosi Gravatar pentru a adăuga avatar (imagine comentarii).