Real Time Marketing – masterclass la București, Teatrul Elisabeta, 24.03.2017, 390E

Am o invitație de dat prin tragere la sorți unei persoane care va da share mesajului de mai jos pe Facebook. Mulțumesc.

Real Time Marketing – masterclass la BucureștiTeatrul Elisabeta, 24.03.2017, 390 Euro, înscrieri până pe 23.03.2017

Linkul căruia să îi dați share pe Facebook »

(intrați pe Facebook, dați share linkului de mai sus, să pot vedea și eu că s-a dat share; nu dați share articolului de pe olivian.ro, nu pot vedea asta foarte ușor; voi da loc ca invitație prin tragere la sorți; deadline 23 martie, ora 12)

Later edit: câștigătoarea este Loredana Mariana Florica.

De ceparticipi?
În prezent oamenii sunt bombardați cu mult mai multe mesaje de marketing față de orice altă perioadă pe care am trăit-o. Costurile de marketing cresc în timp ce rata de răspuns la mesajele trimise scade. Consumatorul digital este din ce în ce mai puțin implicat iar fenomenul banner blindness este în creștere. În acest context plasarea mesajului potrivit la timpul potrivit este esențială.
 
Charlie Hutton | Consultant
Charlie Hutton a ajuns de două ori nr 1 Amazon Best Selling Author cu subiectele marketing digital si construirea unei afaceri online.
 
Cărțile lui, distribuite în 175 de țări, arată cum pot fi crescute dramatic leadurile, prospecții și vânzările și în același timp să scazi bugetele de marketing. Pe scena internațională a fost denumit “Direct Response Aficionado on Steroids”.

Partajează pe WhatsAppLinkurile dau eroare?

Lasă un comentariu

Reguli pentru cei care lasă comentarii »

Puteți folosi Gravatar pentru a adăuga avatar (imagine comentarii).