Follow-up: Pr. Constantin Necula – „Despre responsabilitate și bucurie creștină” (2018.03.09, biserica „Nașterea Maicii Domnului”)

Părintele Constantin Necula a conferențiat la Constanța vineri, 9 martie 2018, începând cu ora 18.00, la biserica „Nașterea Maicii Domnului” (Sfânta Maria) din Constanța (bdul. 1 Mai, nr. 21), cu binecuvântarea și în prezența ÎPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului. Părintele Constantin Necula a conferențiat pentru prima dată la Constanța și a vorbit tinerilor „Despre responsabilitate și bucurie creștină”. Organizatorii evenimentului sunt: Arhiepiscopia Tomisului, prin Departamentul Cultural, Societatea Biblică Interconfesională din România și Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu.

Părintele Constantin Necula este Doctor în Teologie și conferenţiar universitar la Facultatea de Teologie Ortodoxă „Sfântul Andrei Șaguna” a Universităţii „Lucian Blaga” din Sibiu. Este autor de cărți de predici, de studii și articole de specialitate, dar și de cărți pentru copii și tineret. A participat la numeroase conferințe în țară și în străinătate, precum și la emisiuni de radio și de televiziune.

Mai jos, înregistrarea video a evenimentului, fotografii și înregistrarea audio a evenimentului.

Înregistrarea video a evenimentului, clipurile video rulează unul după celălalt:

Lista completă a clipurilor video »

Fotografii pe Facebook »

Fotografii pe Google Photos »

Înregistrarea audio a evenimentului »

Filmare alternativă: 1. conferință; 2. întrebări și răspunsuri; 3. scurt reportaj;

Ceva ce mi-am notat la eveniment: Maica Domnului nu refuză pe nimeni.

Trimite pe WhatsAppEroare linkuri?

Lasă un comentariu

Reguli pentru cei care lasă comentarii »

Puteți folosi Gravatar pentru a adăuga avatar (imagine comentarii).