Soluție românească pentru campanii de email marketing – Newsman

Soluția din spatele Newsman a început acum ceva ani. Echipa a implementat ceva rapid ca să trimită primul newsletter pe platformă. Apoi și-au dat seama că este nevoie de rapoarte. După care au apărut unele probleme cu livrarea email‑urilor. Imediat a apărut și necesitatea de a avea un API. Pentru că au rezolvat cu succes toate problemele și pentru că aveau deja o vastă experiență în lucrul cu Servere de Email și Clustere Linux, au ajuns să pună la punct o aplicație bine realizată pentru trimiterea și gestionarea newsletter-elor.

Newsman (prescurtat de la Newsletter Manager) este o soluție trimitere newsletter cu interfață intuitivă, care oferă tot ce ai nevoie pentru a crea, gestiona și trimite rapid campanii de email marketing. Există atât parte de raportare, cât și unelte de optimizare și creștere a conversiilor.

Pentru a realiza campanii de email marketing este necesară crearea unui cont pe site, apoi,  în câțiva pași se poate trimite primul newsletter: import abonați, validare domeniu de trimitere campanii, creare design newsletter și trimitere live.

Pentru email marketing pe site-ul curent am decis tranziția de la MailChimp la Newsman. Mai jos câteva imagini de pe site și din cont.

Creare cont pe NewsMan.ro

Validare cont platformă newsletter în 3 pași simpli:

Creare design newsletter cu editor responsive drag & drop:

Câteva concluzii: Experiența cu platforma este foarte bună și se pliază atât pentru nevoi elementare de promovare prin email, cât și pentru strategii complexe: automatizări, urmărire, integrări, raportare etc. Este de apreciat stabilitatea și asistența tehnică, consultanța, migrarea gratuită și nu în ultimul rând, prețurile accesibile.

Per ansamblu este o soluție de email marketing care poate fi luată în calcul cu succes.

 

Partajează pe WhatsApp

Lasă un comentariu

Reguli pentru cei care lasă comentarii »

Puteți folosi Gravatar pentru a adăuga avatar (imagine comentarii).