Musicalul „The Sound of Music” (nu varianta filmului din 1965, ci o adaptare pentru musical) – Rodgers and Hammerstein – weekendul acesta pe YouTube

Spre surprinderea mea, deși înțelesesem că spectacolele se vor opri pe canalul The Shows Must Go On! weekendul trecut, ei bine, iată!, ele continuă.

Weekendul care urmează vă puteți delecta cu „The Sound of Music” – de Rodgers and Hammerstein. Linkul către spectacol e valid de vineri 22.05.2020, 9 PM, până duminică, 24.05.2020, 8:59.

Nu am văzut piesa, dar am simțit nevoia să v-o semnalez. Nu uitați să activați subtitrările când vă uitați la clip pe YouTube, în opinia mea ajută mult.

Vă recomand ca înainte să vă uitați la musical, să ascultați varianta originală de câteva ori, în fundal (asta dacă nu o știți deja aproape pe de rost, cum e cazul meu; dar tot am ascultat-o de 3 ori deja ieri și azi).

Spectacolul are și un trailer pe canalul menționat mai sus, dar v-aș sugera să nu vă uitați la el. Și nici la film. Doar obișnuiți-vă cu cum sună linia melodică, chiar dacă asta presupune că nu înțelegeți 100% mesajul.

Vă reamintesc că spectacolul e pe un canal oferit cu generozitate de Andrew Lloyd Webber.

Musicalul "The Sound of Music"

Partajează pe WhatsAppLinkurile dau eroare?

Lasă un comentariu

Reguli pentru cei care lasă comentarii »

Puteți folosi Gravatar pentru a adăuga avatar (imagine comentarii).