Gomag organizează primul eveniment pentru antreprenorii din Republica Moldova, pe 17 aprilie 2024, la Chișinău

Primul eveniment Gomag organizat în Republica Moldova are loc pe 17 aprilie 2024, la Radisson Blu Leogrand Hotel, Chișinău.

Peste 160 de participanți s-au înscris deja în prima săptămână de rezervare a biletelor, depășind rapid numărul de locuri prevăzut inițial de către echipa băimăreană. Aceasta a ales să suplimenteze locurile disponibile, pentru 200 de antreprenori.

Înscrierile la eveniment continuă până pe 15 aprilie, sau până se ocupă ultimele 32 de locuri rămase.

Gomag MeetUp Chișinău își propune să adune într-un singur loc oameni de afaceri și viitori antreprenori din Republica Moldova care planifică să își extindă proiectele în eCommerce, prin magazine online cu potențial real pentru succes.

Pe scena conferinței, la eveniment, vor fi prezenți reprezentanți ai platformei eCommerce Gomag, precum și oameni cu experiență în diverse arii ale comerțului online, de la marketing, la antreprenori autohtoni.

Ești din Republica Moldova și vrei să înveți cum să îți crești vânzările cu un magazin online? Hai să descoperi lucruri importante la Gomag MeetUp Chișinău, pe 17 aprilie!

Piața de eCommerce în zona Republicii Moldova

Privind statistic piața, conform datelor furnizate de BNM, un locuitor al Republicii Moldova efectuează în medie o plată online pe lună, la un cost mediu de 764 de lei moldovenești.

În același sens, anul trecut, numărul magazinelor online din Moldova a crescut de la 764 la 1199, adică un procent de 57%.

Astfel, se preconizează că, până în 2026, una din patru achiziții va fi făcută online – o evoluție care, pas cu pas, transformă Republica Moldova într-o zonă extrem de propice pentru dezvoltarea antreprenorială către eCommerce.

În acest context, Gomag MeetUp Chișinău vine ca un nou reper pentru antreprenorii moldoveni. La fel ca în piața românească, echipa Gomag își propune să ofere acces la informații și oportunități exclusive pentru această comunitate în decurs de formare.

În primul rând, ai parte de un mediu de networking eficient – evenimentul are scopul să îi pună în legătură pe cei care vor să învețe cum să își controleze vânzările online, cu cei care au făcut asta deja și au soluții viabile pentru piață.

De asemenea, multe din informațiile pe care le vei auzi nu apar public în altă parte – fără să mai pui la socoteală faptul că vei primi răspunsuri specifice la întrebările legate de problemele cu care te confrunți sau ideea ta de business.

De ce să participi la Gomag MeetUp Chișinău

Se întâmplă ceva special în atmosfera unui eveniment ce adună împreună oameni pasionați și interesați de aceleași lucruri. Evenimentul din 17 aprilie promite exact această senzație.

Pe scenă se vor aborda subiecte de neratat, de la cum să lucrezi cu influencerii pentru a-ți propulsa business-ul, până la automatizarea sarcinilor dintr-o afacere, extinderea vânzărilor, email-ul într-un magazin online pentru succes și mix-ul de marketing.

Ai, de asemenea, ocazia să participi la un workshop pe tema cum îți faci oferte atrăgătoare pentru magazinul tău online – și ai șansa reală să pleci acasă cu un plan gata realizat pe baza intervențiilor a 4 specialiști în eCommerce, marketing și vânzări.

Așadar, te așteaptă prezentări practice și sesiuni de networking cu Cosmin Dărăban (Gomag), Andreea Rusz (Gomag), Ion Guțu (Rivosmart), Liliana Busuioc (AIM), Sergiu Malai (Hermina.md), Rareș Bănescu (theMarketer) și George Rășchitor (Sinaps).

Biletele de participare la eveniment includ pauzele de cafea asigurate de locație, cât și la oportunitățile pregătite de organizatori pe tot parcursul Meetup-ului.

În plus, biletul VIP Premium, asigură acces prioritar în sala de conferință, în zona din față a scenei, precum și acces la înregistrările sesiunilor la eveniment + materiale bonus, în format digital (curs & ghiduri PDF).

Gomag MeetUp Chișinău începe miercuri, 17 aprilie, de la ora 15:00, cu recepția participanților, iar conferința ia startul la ora 16:00, cu o scurtă sesiune de bun venit din partea organizatorilor.

Evenimentul este susținut de theMarketer, AIM – Alianța Întreprinderilor Mici și Mijlocii din Moldova, tbi bank, Limitless Agency, Helpship, Woot.ro.

Vino și tu la Gomag MeetUp Chișinău – înscrierile sunt deschise până pe 15 aprilie 2024, iar numărul locurilor disponibile scade repede!

Despre Gomag

Gomag este una dintre cele mai populare platforme eCommerce din România, pe care vând peste 4000 de magazine online din toate industriile. Printre clienții acesteia se numără Hermina.md, MindBlower, Supermercato, Sanco Grup, AFiSport, DualStore, Sportselect, Aqualine, Boromir Market, Photosetup, E-acumulatori și mulți alții.

Platforma se diferențiază de concurență prin funcționalități native exclusive pentru clienții săi, precum servicii dedicate de plată și livrare prin GPayments și GShipments, instrumentul de automatizare marketing Gomag Campanii Google Ads, Gomag Insights, modulul de creare landing page & blog direct în platformă, pop-up-uri, GoBots (automatizare), CRM, configurator temă și 170+ de aplicații presetate.

Descoperă detalii aici www.gomag.ro/blog/meetup

Gomag organizează primul eveniment pentru antreprenorii din Republica Moldova, pe 17 aprilie 2024, la Chișinău

Partajează pe WhatsAppLinkurile dau eroare?

Lasă un comentariu

Reguli pentru cei care lasă comentarii »

Puteți folosi Gravatar pentru a adăuga avatar (imagine comentarii).