eMAG genius – serviciu premium de cumpărături

La un cost de ~100 lei / an și livrare rapidă, eMAG lansează eMAG genius – serviciu premium de cumpărături.
Detalii »

De ce?

  • #1 “Transportul este gratuit la easybox sau la showroom pentru comenzile care conțin produse Genius, indiferent de valoarea totală a acestora. * Pentru comenzile livrate prin curier, transportul este gratuit dacă valoarea cumulată a produselor Genius din coș este de minimum 100 de lei.”
  • #2 “Comandă produse Genius de duminică până vineri, chiar și seara târziu, și primești comanda a doua zi.”
  • #3 “Dacă ești membru eMAG Genius, te bucuri și de o perioadă extinsă de retur. Pe lângă cea standard de 30 de zile, primești automat în plus încă 30 de zile.”

Unde?

Te poți bucura de beneficiile eMAG Genius dacă ești din București, Brașov, Cluj, Constanța, Iași sau din localitățile limitrofe acestora. Lista completă de localități:

  • București, Bragadiru, Cățelu, Chiajna, Dobroești, Dudu, Jilava, Măgurele, Pantelimon, Popești-Leordeni, Roșu, Rudeni, Voluntari
  • Brașov
  • Cluj-Napoca, Florești
  • Constanța, Ovidiu, Mamaia, Mamaia-Sat
  • Iași, Miroslava

Aproape c-au ajuns și în Năvodari. :)

Detalii »

Nota mea:
Probabil pe viitor vor adăuga din ce în ce mai multe lucruri legate de aceste aspecte, pe modelul Amazon Prime, la care: 82% of US households have an Amazon Prime membership.
Adică în SUA din 10 case/gospodării, 8 au Amazon Prime.
Și pun tot felul de servicii și beneficii în sistemul acela, ca să fie oamenii ifdeli. :)
De ce să cumperi de la eMAG, mai ales după ce au introdus cost livrare?
Motivele pentru care comanzi o imprimantă de la eMAG vs. de la un alt magazin, ar trebui să fie mai importante decât un euro.
Nu e plăcut să fii taxat suplimentar, dar eMAG au investit mult în tot felul de lucruri, și pot cere și pretinde lucruri.
 
Imprimanta probabil se găsea și în alte părți, dar eMAG oferă și lucruri care nu se găsesc în alte părți (de exemplu, retur 30 de zile, facilitate retur – că la alții poate nu returnează fără condiții puse -, service de încredere – Depanero, în general prețuri pe la media pieței).

Partajează pe WhatsApp

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.