Devino voluntar pentru copiii și tinerii din centrele de plasament – Ajungem MARI

Modulul de voluntariat dureaza 8 luni – 15 noiembrie – 30 iunie. Sedintele de lucru cu copiii vor fi stabilite de comun acord de la inceputul modulului. De exemplu, vei lucra cu copiii sambata de la 10. In functie de varsta copiilor, este recomandat ca sedintele sa dureze 1h – 1h 30′, iar cele fizice 1h 30′ – 2h . Vei dedica inca 30 de minute pregatirii lectiei. Daca timpul iti permite, poti lucra, pe rand cu doua grupe de copii, cate o ora cu fiecare.

Vei lucra saptamanal cu 1-6 copii. In functie de cunostintele tale si de nevoile lor, vei fi repartizat pentru a-i invata limba romana, matematica, limba engleza, biologie, geografie etc.

Activitatea de voluntar se va desfasura FIZIC sau ONLINE, in functie de situatia particulara din fiecare judet. In funcție de recomandarile autoritatilor, in unele judete conducerea centrelor le va permite voluntarilor sa participe fizic la activitati cu copiii sau la iesiri si excursii in afara centrelor. Iar acolo unde nu se poate merge fizic, voluntarii vor sustine activitati online pentru copii. Te rugam sa tii cont ca vor avea prioritate voluntarii care doresc sa lucreze fizic in judetele in care acest lucru e posibil. De aceea, daca vei alege sa lucrezi online e posibil sa fi repartizat la copii din alte judete, unde exista logistica necesara pentru organizarea intalnirilor online.

Inainte de a te înscrie, te rugam sa parcurgi toate informațiile din josul paginii pentru a ințelege exact cum functioneaza programul de voluntariat, cum sunt copiii cu care vei lucra, care sunt nevoile și ce activitati vei face cu ei.

Detalii ».

Devino voluntar - Ajungem MARI

Partajează pe WhatsAppLinkurile dau eroare?

Lasă un comentariu

Reguli pentru cei care lasă comentarii »

Puteți folosi Gravatar pentru a adăuga avatar (imagine comentarii).