Ce aș răspunde cuiva care a cumpărat un link de pe adevărul.ro?

El: Salut, As dori un sfat legat de link-uri. Am realizat un articol pentru Adevarul.ro si mi-ar placea sa aflu si parerea voastra de porfesionisti. Va multumesc pentru timpul alocat. Fac cinste cu o cafea :)
http://adevarul.ro/news/societate/9-pasi-alegerea-scaunului-birou-1_531d61d50d133766a8c38605/index.html

Eu: Pe site ai o formă de link buying. La tag-urile articolului scrie “publicitate”, deci Google poate depista asta. De asemenea, contează că pe site-ul adevărul.ro, probabil, și alții fac același lucru. Ca să îți răspund la întrebare – ai făcut link buying (-), de pe un site de calitate mare (+), articol marcat cu publicitate (-), de pe un site de pe care cumpără și alții (-), iar linkul este la sfârșitul articolului (-), dar, totuși, este în corpul mesajului (+) și nu e pe text ancoră agresiv, ci pe www.numesite.ro (+), dar ai și linkuri pe anchor text (-), și sunt multe (-), și nu ai linkuri către concurență (-), și e un articol care are legătură cu tema site-ului (+), deși site-ul adevărul.ro nu are (-). Toți factorii de care ți-am zis afectează în (+) sau (- ) linkul tău. Nimeni nu știe procentul exact, sunt lucruri de care să ții cont.

Lucruri de făcut – de scos linkurile pe anchor text, de pus 3 link-uri către concurență în articol, de lăsat doar un link către site-ul tău, de lăsat doar linkul tău cu www.site-ulmeu.ro.

Succes.

260157859_c496cd7d3d_z

I am a Digital Marketing freelancer. My expertise is in SEO (Search Engine Optimization) / UX (user experience) / WordPress. Co-founder of lumeaseoppc.ro (series of events on SEO & PPC) and cetd.ro (Book on branding for MDs). On a personal level, I like self-development - events, sports, healthy living, volunteering, reading, watching movies, listening to music.

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.