Concurs: dau o invitație la GPeC Summit 15-16 Noiembrie

În calitate de blogger oficial al GPeC Summit 15-16 Noiembrie, vă pot oferi o invitație gratuită.

Scrie, sumar, și scurt, care e cel mai bun pont de UX pe care îl știi în comentariu, pe blog.

Voi trage la sorți câștigătorul pe 7 noiembrie.concurs-invitatie-gpec-summit

ZIUA 1, 15 NOIEMBRIE – CONFERINTA
  • 1 zi de Conferinta Premium, plina de keynote-uri si panel-uri de dezbatere cu speakeri de neegalat, internationali si romani;
  • Afli totul despre cum să ai o afacere online de succes: ultimele cifre de piață, cele mai importante verticale și segmente cu potențial de dezvoltare, sfaturi practice pentru optimizarea conversiilor și creșterea vânzărilor, strategii de marketing online, content marketing, personalizare, usability, analytics, customer experience, loializare, logistică și curierat, split testing, optimizare pentru device-uri mobile;
  • GPeC E-Commerce Expo: te intalnesti fata in fata si stabilesti parteneriate cu principalii furnizori de solutii si servicii de comert electronic din Romania;
  • Networking cu elita pietei de E-Commerce & Digital Marketing – 500+ participanti asteptati, reprezentanti ai celor mai importante companii de profil.
ZIUA 2, 16 NOIEMBRIE – GPEC ALL DAY BRYAN EISENBERG & GALA PREMIILOR ECOMMERCE
  • In premiera pentru e-commerce-ul romanesc, iti aducem 1 zi intreaga de eveniment dedicata exclusiv lui Bryan Eisenberg, Guru in user experience, optimizarea conversiilor si marketing online. Vei avea ocazia sa afli secretele unui business online de succes de la omul care a contribuit la cresterea Amazon si ti-am rezervat 1 ora pentru a-i adresa cele mai arzatoare intrebari. De neratat. PUNCT.
  • Seara de 16 noiembrie iti va dezvalui Castigatorii Anului in E-Commerce in cadrul celei de a 11-a editii anuale a Galei Premiilor eCommerce – Festivitatea de Decernare a Premiilor in Comertul Electronic Romanesc;
  • Ziua de 16 Noiembrie este presarata cu networking de calitate si entertainment alaturi de elita pietei  in cea mai frumoasa familie din online-ul romanesc – familia GPeC.

Noi zicem ca nu ai voie sa ratezi cele doua zile care iti vor aduce un adevarat maraton de e-commerce premium!

 

Partajează pe WhatsAppLinkurile dau eroare?

4 comentarii la „Concurs: dau o invitație la GPeC Summit 15-16 Noiembrie”

  1. Afișează și modifică un site/app astfel încât, când îl pui în fața unei persoane fără înclinații de IT, eventual și trecută de 50-60 de ani, ea să poată naviga acea interfață fără să se blocheze (gen wtf) și fără să pună întrebări (cum fac să…). Ce am descris e un proces iterativ, nu o acțiune singulară și e necesar să existe mai multe asemenea persoane, pentru că dacă arăți aceluiași om o interfață de mai multe ori ajunge să o învețe. Oamenii pot învăța să navigheze orice interfață, oricât de oribilă, dacă au suficiente expuneri la acea interfață.

  2. Site-urile ar trebui sa aiba un overlay care apare la un interval de timp in care utilizatorul s-a plimbat pe site o perioada de timp destul de lunga fara a face ceva efectiv, si acel overlay sa intrebe care e problema defapt? ce cauta si nu a gasit.

  3. Cel mai tare UX din perspectiva mea ? In momentul in care stai mult timp pe un webiste, sa apara o optiune pop-up prin care sa poti conversa prin live webcam cu un operator care sa te poata ajuta cu ce ai nevoie, fara sa fie nevoie sa suni in call center (in caz ca nu gasesti ceva sau ai mai multe intrebari). De ce ? Pentru ca desi exista multe webiste-uri care incearca sa faciliteze user experience-ul si sa faca totul cat mai friendly, o persoana tot are nevoie de putin human interaction. Si da, acest lucru poate ajuta la cresterea vanzarilor … si a locurilor de munca. M-am gandit si la un nume -> Website Steward :)

Lasă un comentariu

Reguli pentru cei care lasă comentarii »

Puteți folosi Gravatar pentru a adăuga avatar (imagine comentarii).