Ce să citești din online-ul românesc? Câteva idei, pentru inspirație

Jason Plett - Light Reading, https://flic.kr/p/qd9oLT
Jason Plett – Light Reading, https://flic.kr/p/qd9oLT

E sâmbătă, și dacă tot suntem în plin weekend, m-am gândit să vă sugerez niște site-uri pe care le-ați putea urmări, în România.

Vedeți, pentru început:

O serie de newslettere pentru antreprenori: Monday Memo Archives – Cei care schimbă jocul

La care vă puteți abona aici: Monday Memo #24. Brief pentru antreprenori. În fiecare luni dimineață.

O listă de site-uri pe care intru uneori:

Pe cine ai putea să urmărești pe Facebook?

Cum să faci să filtrezi conținutul pe care îl vezi pe Facebook și Twitter? – Folosește Nuzzel: News From Friends And Influencers

Dacă vreți să urmăriți surse internaționale, de exemplu, ce se discută pe plan internațional pe tema de nișă pentru voi poate fi o idee să faceți un cont de Twitter fictiv, căutați pe Twitter oameni care vorbesc pe tema aleasă (aveți nevoie de câteva sute de oameni în lista pentru ca lista să fie relevantă, așa că nu filtrați foarte mult), „legați” Twitter de Nuzzel și iată o sursă de știri pe care o puteți citi fie zilnic fie săptămânal cu noutăți relevante în domeniul vostru.

Vă recomand să folosiți Google Chrome și unul din pluginurile: Twitter Bulk Follow, UnFollow – Chrome Web Store / Twitter Mass Follow – Chrome Web Store (sau ceva similar). Apoi să vizitați câteva conturi foarte relevante pentru nișa dorită, și să dați mass follow. Chiar dacă 10% din conturi vor fi complet nerelevante, în principiu, asta nu vă va afecta prea mult, veți vedea în principiu lucruri partajate de mulți oameni, și rareori astea sunt lucruri irelevante pentru voi, dacă urmăriți oamenii potriviți.

Exemple de conturi făcute de mine:

E bine să și căutați pe Nuzzel alte conturi, poate găsiți conturi care vă plac, și vreti să vă abonați la ele. Model căutare »

PS, 2016.02.14: Contra-partida:

PS, 2018.06.10: Announcing SparkToro „Trending” – a Front Page for the Web Marketing World | SparkToro.

Partajează pe WhatsApp

Lasă un comentariu

Reguli pentru cei care lasă comentarii »

Puteți folosi Gravatar pentru a adăuga avatar (imagine comentarii).