Cum te abonezi la un grup Yahoo! cu o altă adresă de e-mail (de exemplu, de Gmail sau office@ceva.ro)?

Să zicem că sunteți înscriși pe un grup de discuții Yahoo! cu o adresă de e-mail. Cum procedați pentru a vă înscrie cu altă adresă?

yahoo groups no reflection

O metodă simplă este să trimiteți un email la adresa: numegrup-subscribe@yahoogroups.com. Exemplu: dacă vreți să vă abonați la grupul Yahoo! conferințe, trimiteți un email la conferinte-subscribe@yahoogroups.com. Veți primi un mesaj de confirmare, dați Reply la acel email, fără să scrieți nimic în corpul emailului.

Dezavantajele acestei metode sunt:

  • Dacă vreți să vă înscrieți pe viitor pe mai multe grupuri, metoda e un pic lentă.
  • Nu veți avea un singur loc în care să aveți toate grupurile.
  • Nu veți avea acces la facilitățile grupului, precum Files, sau istoricul conversațiilor.

O altă metodă este să schimbați adresa de e-mail standard cu care folosiți grupurile. Pentru asta, vizitați: Account Information (pentru grupurile cu interfața nouă) sau Yahoo! Groups: My Communication Preferences (pentru grupurile cu interfața veche).

Detalii în clipul de mai jos:

I am a Digital Marketing freelancer.My expertise is in SEO (Search Engine Optimization) / UX (user experience) / WordPress.Co-founder of lumeaseoppc.ro (series of events on SEO & PPC) and cetd.ro (Book on branding for MDs).On a personal level, I like self-development - events, sports, healthy living, volunteering, reading, watching movies, listening to music.

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.