Zile de naștere pe LinkedIn – una din cele mai bune întrebuințări ale rețelei de socializare

linkedin_logo_11Îmi plac foarte mult funcțiileFacebook‘s pentru zilele de naștere. Pot face sincronizare automată a calendarului zilelor de naștere cu Google Calendar, și pot seta pe Google Calendar alerte cu ceva timp înainte de eveniment. O funcționalitate grozavă.

Din păcate, LinkedIn este mult mai restrictiv, și nu doar că nu îmi trimite notificări despre zilele de naștere, și nu are un loc în interfață unde să văd zilele de naștere următoare, dar nici nu permite exportul într-o aplicație precum Google Calendar.

Și acum apare, ca soluție – LinkedIn Birthday Reminders. Site-ul, în doar câțiva pași simpli, îți permite să descarci datele într-un format care poate fi apoi importat în Google Calendar. Mi se pare foarte eficient.

 

Scopul? Să spui oamenilor “La mulți ani” e o metodă excelentă de a păstra contactul cu ei. De asemenea, unii oameni nu își afișează data de naștere pe Facebook, dar fac asta pe LinkedIn, așa că poți avea un avantaj dacă folosești asta.

(mai multe)

I am a Digital Marketing freelancer.My expertise is in SEO (Search Engine Optimization) / UX (user experience) / WordPress.Co-founder of lumeaseoppc.ro (series of events on SEO & PPC) and cetd.ro (Book on branding for MDs).On a personal level, I like self-development - events, sports, healthy living, volunteering, reading, watching movies, listening to music.

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.