Atelier de public speaking – Vorbește de bine, 2-3 noiembrie 2019, ora 10-14, Ion Brezioanu

Atelierul „Vorbește de Bine” este gândit ca o oportunitate de dezvoltare a mijloacelor de expresie și a abilităților de comunicare pentru tineri și adulți.

Două zile în care să îți antrenezi limbajul corporal, prezența (scenică sau zilnică), dicția, abilitățile de oratorie, povestirea (storytelling-ul), gândirea, scrierea creativă și livrarea de speech-uri memorabile.

Înscrieri »

Facebook Event »

De ce să vin?

  • îți dorești să îți dezvolți abilitățile de comunicare (oral, scris sau video);
  • îți dorești să scapi de teama de dinaintea și din timpul unui discurs;
  • îți dorești să respecți unicitatea și personalitatea ta;
  • îți dorești să (re)descoperi vocea ta și forța ei;
  • îți dorești să afli cum să construiești un discurs memorabil;
  • îți dorești mai multă încredere în propriile puteri atunci când vine vorba de comunicarea cu ceilalți;
  • îți dorești să afli cum să convingi o audiență formată din mai mulți spectatori;

Răzvan Ropotan

Este trainer de public speaking și comunicare, realizează ateliere de vorbit în public din anul 2011 și este prezent, de atunci, în numeroase programe de dezvoltare personală pentru adulți, din care enumerăm Vorbitorium pentru Incubator107 și Roaba de Cultura, Public Speaking pentru compania Orange și Say it loud! pentru British Council.

„Acum 8 ani am ținut primul curs de oratorie. Era într-o sală a unui teatru care acum nu mai există, printre pânzele unui spectacol inedit și aveam multe emoții. Au venit destul de mulți oameni pentru un eveniment atât de necunoscut.
Apoi cărțile de pe raftul cu public speaking s-au înmulțit, iar experiențele mele s-au diversificat. Am pornit la braț cu cei de la Incubator107 și m-am trezit făcând training la cel mai înalt nivel (la propriu, sper și la figurat) al clădirii Orange de pe Magheru. Au urmat British Council, Roaba de Cultură, Biblioteca Metropolitană București și altele.
Am descoperit multe alături de cursanți. M-au ajutat mult anii de la facultatea de teatru, ucenicia virtuală pe lângă oratori celebri, pedagogia Waldorf și copiii. Evenimentul de mai jos conține toată această experiență cristalizată și gândită ca o experiență aparte.”

Dă mai departe, vorbește de bine! Răzvan Ropotan – trainer

 

Ce au avut aceste cursuri în plus față de cele clasice au fost exercițiile practice, iar Răzvan, prin formarea pe care o are ne-a dat instrumentele necesare privind dicția, postură, prezența și elemente de storytelling care fac ca un discurs să fie și să rămână remarcabil.

Cursul m-a ajutat să sparg frica de a vorbi în public, iar astăzi, la ceva timp după asimilarea cunoștințelor de la curs, reușesc să susțin prezentări, iar printre cele mai importante aș aminti lansări de carte în cadrul unui public de aproximativ 100 de persoane.

Cristina Zarioiu, scriitoare

 

Cursul a fost foarte util pentru dobândirea unor tehnici de comunicare; mi-a ridicat gradul de conștientizare a senzațiilor din corp asociate emoțiilor trăite, dar în același timp a fost și distractiv, în egală măsură datorită metodelor lui Răzvan, omului Răzvan și celorlalți participanți. Recomand cu drag!

Mihaela Mureșan , consultant fiscal

Răzvan este unul dintre acele persoane care te face să fii liber, care îți dă încrederea de a exprima ceea ce gândești.

Prin faptul că am avut șansa să pot participa în trecut la astfel de seminarii, pot în prezent să mă pot exprima în timp real, fără a mai avea trac și emoții, să am un discurs coerent în fața mai multor persoane, să îmi susțin propriile argumentări.

George Voinea

Partajează pe WhatsApp

Lasă un comentariu

Reguli pentru cei care lasă comentarii »

Puteți folosi Gravatar pentru a adăuga avatar (imagine comentarii).