Laureaţii galei de excelenţă Valori de România

v-d-r

Miercuri seară, în prezenţa a 200 de antreprenori, top manageri din companii, oameni de cultură, artişti, sportivi şi inventatori români, Biz a premiat în cadrul Galei Valori de România, cele mai respectate şi performante personalităţi şi branduri româneşti.

Gala de excelenţă, cel mai prestigios eveniment al anului, a recunoscut şi a premiat personalităţile şi brandurile reprezentative pentru România în 2016.Oamenii care pun România pe harta lumii au fost subiectul studiului şi Galei Valori de România.

Cu experienţa celor 16 ani de când scrie despre performanţă, echipa Biz, împreună cu Unlock Market Research, a dezvoltat o cercetare calitativă pentru a evidenţia valoarea pe care o reprezintă fiecare dintre nominalizaţii galei. În realizarea listei de nominalizaţi au fost consultaţi lideri de opinie, profesionişti din marketing, comunicare, manageri şi CEO din diverse domenii de business.

Tema principală a studiului şi evenimentului a fost performanţa. 28 de profesionişti şi-au adjudecat trofeele primei ediţii Valori de România.

La categoria “Antreprenoriat” câştigători sunt:

 1. Radu Georgescu, fondator şi partener GECAD Group
 2. Jean Valvis, preşedinte, Valvis Holding

La categoria “Branduri româneşti” au fost premiate şase branduri:

 1. Bitdefender
 2. Dacia
 3. Gerovital
 4. Brandient
 5. Arctic
 6. Dedeman

Seara a continuat cu anunţarea câştigătorilor la categoria “Sport”:

 1. Cristina Neagu
 2. Simona Halep

La categoria “Inovaţie”, doi antreprenori  au plecat acasă cu trofeul galei:

 1. Mircea Tudor, MB Telecom
 2. Andrei Pitiş, Vector Watch

Câştigătorii Categoriei “Cauze sociale” sunt:

 1. Ivan Patzaichin, Asociaţia Ivan Patzaichin, Mila 23
 2. Wargha Enayati, fondator Fundaţia Policlinici Sociale Regina Maria
 3. Iulian Angheluţă, Free Mioriţa

Categoria “Top Management” a avut-o câştigătoare pe Violeta Ciurel, CEO Axa, Portugalia.

Printre oamenii de “Cultură & Artă” care au plecat acasa cu trofeul galei se numară:

 1. Alexandru Tomescu, Violonist
 2. Mihai Constantinescu, Festivalul Internaţional George Enescu
 3. Constantin Chiriac, Festivalul Internaţional de Teatru Sibiu
 4. Angela Gheorghiu, Soprană
 5. Tudor Giurgiu, Preşedinte TIFF
 6. Alina Cojocaru, Balerină

România nu duce lipsă nici de Creativitate, astfel că la această categorie au fost premiaţi:

 1. Adrian Boţan, Global Executive Creative Director, McCann Group
 2. Felix Tătaru, GMP Group

La secţiunea ”Proiecte Speciale” au fost oferite patru distincţii:

 1. Sinaia, oraşul elitelor – Dan Manea, Mirela Matyas şi Liviu David
 2. Expoziţia itinerantă Măiastra – Andreea Sandu, Galeria Galateca
 3. România mea – Sorin Onişor, fotograf
 4. The Wine Book Of Romania – Marilena Vasilica Ardelean, oenolog, Dame Chevalier des Coteaux du Champagne in Reims

 Gala Valori de România îşi propune să celebreze şi să prezinte, în fiecare an, adevăratele valori, astfel că, Revista Biz deschide o platformă de nominalizări pentru ediția viitoare: Gala Valori de România 2017.

Câştigătorii ediţiei se regăsesc şi pe site-ul http://www.revistabiz.ro/valorideromania2016.

Designul trofeului Galei Valori de România a fost realizat de artistul Albert Sofian, inspirat din Cocoşul lui Brâncuşi, un exemplu de ascensiune şi ambiţie românească.

Echipa Biz mulţumeşte partenerilor care au făcut posibil acest eveniment, Unlock Market Research, Banca Transilvania, Vodafone şi sponsorilor acestei ediţii: Farmec, Philip Morris Trading, ROM, Nespresso, Staropramen, Five`s, Athénée Palace Hilton, GT grafică si tipar, Ad Production, KOON, EFdeN şi Olla Floral Art.

Partenerii media ai evenimentului sunt Wall-Street, eJobs, PRO FM, Cariere, IQads,  KLARMEDIA, 9AM, HR Club, BUSINESS24, PRwave, IAA, Zelist Monitor, Finzoom, MANPRES, SMARK, comunicatedepresa.ro şi Olivian.ro.

***

Despre Biz

Biz este brandul care reuneşte o puternică comunitate de oameni de afaceri, atât online, cât şi offline. Redacţia s-a impus prin realizarea unor importante studii şi topuri în parteneriat cu agenţii de research, pe cele mai importante domenii de activitate din România: Top 50 companii performante, Anuarul Directorilor de Marketing, Top 20 companii IT pentru care merită să lucrezi, Topul Agenţiilor de PR din România, Brand Ro sau BizTech.

Biz este unic laureat Red Dot din România. În premieră absolută pentru România, Brandient şi Biz au câştigat legendarul premiu Red Dot Design Award, cea mai prestigioasă competiţie internaţională de design, pentru coperta ediţiei BizSingapore

Jurnaliştii revistei au lansat puternice campanii de conştientizare a valorilor româneşti (Susţinem inovaţia, Sunt un ţăran) sau proiecte unice în lume precum Biz Marketing Xchange, provocarea prin care cei mai importanţi directori de marketing din România îşi schimbă, pentru o zi, compania în care lucrează. O altă inovaţie este Biz World, ediţii ale revistei realizate integral peste hotarele ţării, în Bruxelles, Londra, SUA, Germania, Singapore şi Austria.

Biz este un brand unic în mass-media de afaceri din România. De 15 ani organizează puternice evenimente de afaceri în 9 oraşe din ţară şi 8 capitale din lume, de pe 3 continente.

www.revistabiz.ro

Despre Unlock Market Research

Unlock este o companie de consumer know-how şi cercetare de piaţă cu capital 100% românesc, înfiinţată în 2008. Unlock este specializată în studii de strategie de brand şi marketing cultural, centrate pe descoperirea de insight-uri despre oameni, categorii şi branduri care să contribuie la creşterea clienţilor pentru care lucrează. Calitatea proiectelor companiei a dus la recunoaşterea acesteia dincolo de România, Unlock coordonând în prezent cercetări internaţionale, nu doar locale. Unlock este frecvent numit ca partener strategic în numeroase cazuri de Effie, cei mai mulţi dintre clienţii săi fiind de altfel şi premiaţi.

La sfârşitul anului 2014 Unlock a trecut printr-un proces de repoziţionare şi schimbare de logo, transformându-se în agenţie de consumer know-how integrat (cercetare de piaţă, data mining, poziţionare de brand, insight generation, consumer trends & innovation). Unlock se adaptează astfel la noile reguli de marketing care vizează raportarea la om în totalitatea sa, şi nu doar din rolul de consumator al unei categorii. Noul scop al agenţiei este acela de a-ţi ajuta clienţii să-şi crească cota de piaţă fiind relevanţi pentru consumatorii de azi, tehnologizaţi, super informaţi şi mult mai încrezători în forţele proprii. Unlock ajută brandurile să crească şi să schimbe lumea în bine, pentru oameni.

www.unlock-research.com

Partajează pe WhatsAppLinkurile dau eroare?

Lasă un comentariu

Reguli pentru cei care lasă comentarii »

Puteți folosi Gravatar pentru a adăuga avatar (imagine comentarii).