GitHub – techtanic/Discounted-Udemy-Course-Enroller:

Dacă vreți să vă înscrieți la multe cursuri Udemy gratuit. (trebuie rulat scriputl periodic, de preferință la câteva zile):

GitHub – techtanic/Discounted-Udemy-Course-Enroller: A script/software for automatically enrolling/joining 100% discounted Udemy courses for free. Get Paid Udemy courses for free with just a few clicks.

A script/software for automatically enrolling/joining 100% discounted Udemy courses for free. Get Paid Udemy courses for free with just a few clicks.

Dau niște explicații despre scriptul care înscrie la cursurile Udemy:

Cursurile Udemy sunt pentru dezvoltare personală și profesională. Ca să te atragă să intri pe platformă frecvent, periodic au loc giveaways, unele cursuri devin gratuite.
Însă e destul de anevoios să intri periodic pe site și să te înscrii curs după curs, și să faci asta constant, pentru că constant sunt alte cursuri gratuite.

Așa că au apărut niște agregatoare de cursuri gratuite de cursuri Udemy, liste cu cursuri gratuite.

Problema e că și aici trebuie luate cursurile unul câte unul, și se întâmplă frecvent să intri pe un curs și să vezi că, de fapt, a expirat.

Acum intră în joc programul prezentat, care:

  • Parcurge mai multe site-uri agregatoare de promoții.
  • După ce îți cere o singură dată user + parolă de la contul tău, încearcă să te înscrie la cursuri gratuite.

El de găsit găsește câteva sute gratuite, dar multe sunt expirate. Dar tot ai câteva zeci disponibile la câteva zile.

Marele avantaj al programului e că lucrează în fundal, știe să rețină user + password, așa că tot ce ai de făcut e să îi dai să ruleze la câteva zile. Pornești programul, dai next (după ce l-ai configurat o singură dată) și procesul e automat.

Te ajută tot procesul ăsta nu instant, în sensul că dacă vrei un anumit curs în momentul de față, probabil nu îl vei găsi. Dar dacă lași scriptul să ruleze periodic, vei face o bibliotecă de cursuri Udemy, și când chiar ai nevoie de un anumit curs, te loghezi în contul tău și vezi dacă îl găsești. Nu e pentru un curs anume, ci pentru o categorie, de exemplu „Cursuri PHP” sau similar. Adică dacă vrei un curs specific, probabil nu vei găsi. Dacă vrei, la modul general, o categorie de cursuri (Cursuri PHP), probabil vei avea în bibliotecă niște cursuri de PHP gratuite.

De legal, e legal, nu cred că încalcă termenii Udemy, că tot ce face este să te înscrie la niște cursuri gratuite.

Share on WhatsAppLinks giving error?

Lasă un comentariu

Reguli pentru cei care lasă comentarii »

Puteți folosi Gravatar pentru a adăuga avatar (imagine comentarii).