Swimathon București – 24 iunie 2023

Fundația Comunitară București vă invită la evenimentul Swimathon București, sâmbătă, 24 iunie, pentru a sprijini proiecte importante în comunitate.

Evenimentul marchează încheierea celei de-a unsprezecea ediții a celei mai mari campanii de strângere de fonduri de tematică sportivă din România. Alăturați-vă nouă și fiți parte dintr-o zi plină de energie, încurajări și solidaritate!

Swimathon București reprezintă o oportunitate unică de a sprijini proiecte valoroase din diverse domenii (social, sănătate, cultural, educație, persoane cu dizabilități) prin intermediul celor 842 de înotători-fundraiseri ce vor strânge fonduri pentru cauzele care îi motivează. Pe platforma https://swimathonbucuresti.ro/, susținătorii pot dona în favoarea favoriților lor și contribui astfel la finanțarea celor 28 de proiecte selectate în acest an.

Evenimentul este deschis publicului larg, iar intrarea este liberă pe tot parcursul zilei de desfășurare. Vă încurajăm să veniți și să susțineți înotătorii noștri, care vor transforma lungimile de bazin în donații prețioase. Fie că veniți cu încurajări, pancarte și scandări din tribunele bazinului „Anatolie Grințescu”, fie că alegeți să donați online sau la fața locului, fiecare gest contează și face diferența în comunitatea noastră.

Programul evenimentului cuprinde 10 ore de înot, cu serii de câte 45 de minute, în care 10 echipe de înotători se vor întrece pentru a aduna cât mai multe lungimi de bazin. Înotătorii valoroși vor fi premiați în zona specială de premiere, iar echipele care vor înota cele mai multe lungimi vor fi răsplătite la finalul fiecărei serii.

Vă garantăm că veți trăi emoții puternice și veți fi parte dintr-un spectacol memorabil!

Facebook »

Site Swimathon București »

(via »)

Swimathon București

Trimite pe WhatsAppEroare linkuri?

Lasă un comentariu

Reguli pentru cei care lasă comentarii »

Puteți folosi Gravatar pentru a adăuga avatar (imagine comentarii).