Proiectele Swimathon București 2022 își caută înotătorii!

Momentul mult așteptat este aici: s-a dat drumul înscrierilor de înotători la cea de-a zecea ediție a Swimathon București! Cele 25 de proiecte selectate să participe la ediția din acest an, pe care le poți vedea aici, vor căuta în perioada următoare susținători pentru cauza lor.

Fiecare proiect are nevoie de minim 10 înotători-fundraiseri, înscriși individual sau în echipă. Nu există o limită de înotători la ediția 10 a Swimathon București, iar aceștia pot alege dacă vor să susțină proiectul ales din apă sau de pe uscat, căci Swimathon București se reîntoarce în 2022 la bazin!

Te poți înscrie ca înotător-fundraiser până pe 13 mai 2022, completând acest formular. După finalizarea înscrierilor, va urma o întâlnire comună a tuturor înotătorilor, în care ne vom cunoaște cu toții și vom împărtăși sfaturi utile despre cum se face fundraising la Swimathon București, iar de pe 19 mai va fi liber la strâns donații!

Am pregătit provocări săptămânale pentru înotători, care să îi ajute să strângă cât mai multe donații de la cunoscuți, iar pe 18-19 iunie 2022 ne așteaptă un weekend plin de bucuria revederii la bazinul Dinamo.

Așadar, cum vei face valuri de bine anul acesta pentru proiectul preferat? Din apă sau de pe uscat? Înotând singur sau în echipă? Oricum ar fi, înoată pentru ce contează!

Fundația Comunitară București organizează Swimathon București încă din 2013, iar în cadrul celor nouă ani de Swimathon București de până acum, au făcut valuri mai mult de 3200 de înotători, au fost sprijinite 205 proiecte din comunitate, și-au arătat generozitatea aproape 27.700 de donatori și au făcut galerie din tribune mai mult de 11.000 de spectatori.

Site »

Pagina de Facebook »

Swimathon București

Trimite pe WhatsAppEroare linkuri?

Lasă un comentariu

Reguli pentru cei care lasă comentarii »

Puteți folosi Gravatar pentru a adăuga avatar (imagine comentarii).