Surprize de la Gift Design și Azay

Am primit o surpriză de la Gift Design și Azay, care m-a bucurat.

Gift Design iti ofera tot ce ai nevoie pentru a transforma daruirea unui cadou intr-un moment magic, prin care sa-i impresionezi pe cei dragi si sa le arati cat de valorosi sunt pentru tine. Un cadou inseamna pretuire si bucuria de a oferi clipe de neuitat celor dragi. Cand impachetam cadoul ne gandim cu emotie si cu speranta ca surpriza noastra va crea un sentiment special, incantator si memorabil. Am inceput sa distribuim cadouri si idei de surprize din 2013, avem peste 2300 de parteneri in toata tara si ne dezvoltam continuu.

(via »)

 

Infiintat in 2007, brandul AZAY reprezinta un stil de viata si o stare prin care celebram tot ce e estetic si vibrant.

Suntem Furnizor al Casei Regale a Romaniei, cu misiunea asumata de a reinventa in tara noastra conceptul art de la table. In acest sens, AZAY este sinonimul rafinamentului regal in arta aranjarii mesei; cele mai fine si pretioase colectii de servicii de masa, tacamuri, pahare, obiecte decorative si cadouri pentru momentele importante ale vietii pot face parte din viata dumneavoastra.

Am adus in Romania Furnizori Oficiali ai Casei Regale a Marii Britanii, manufacturi istorice de patrimoniu, designeri si ateliere ale caror nume cladite in sute de ani definesc pasiunea pentru frumos si maiestria acestora pentru crearea confortului.

Ne implicam in schimbarea mentalitatii legata de cadourile care se fac cu ocazia unei nunti prin inlocuirea cadourilor clasice cu o Lista de casatorie – un gest civilizat si elegant. Prin intermediul acestei liste, viata de cuplu incepe cu obiectele cu adevarat necesare si care ii reprezinta pe tinerii casatoriti.

(via »)

 

Imagine, mai jos.

Gift Design Azay

Partajează pe WhatsAppLinkurile dau eroare?

Lasă un comentariu

Reguli pentru cei care lasă comentarii »

Puteți folosi Gravatar pentru a adăuga avatar (imagine comentarii).