Despre Soundbar Samsung HW-T450, 2.1 Canale, 200W, Wireless Subwoofer, Bluetooth

Anul ăsta, de Black Friday, inițial, am vrut să iau Soundbar Sony HT-SF150 la AVstore.ro – era la promoție de Black Friday la AV Store, dar când am văzut că prețul lor de Black Friday e fix prețul standard la toate celelalte magazine, nu am mai luat.

Era la promoție un alt produs: Soundbar Samsung HW-T450, 2.1 Canale, 200W, Wireless Subwoofer, Bluetooth – eMAG.ro  – pe care l-am luat.

Inițial, nu căutam un produs cu subwoofer dedicat, dacă s-a întâmplat să fie la preț avantajos, l-am luat.

Câteva idei, după vreo lună de utilizare:

  • Îmi place cum se aude; e evident un pas în plus față de televizor; aș vrea să zic mai multe, însă nu am un mare feed-back aici; e un sunet de calitate; în unele filme, e câte-o fază cu acțiune și atunci dau sonorul mai încet, și sunt scene cu dialog, și abia se aude; pentru asta, am nevoie de subtitrări la filme, nu e vina aparatului, dar e neplăcut să ai o explozie cu volum prea tare și un dialog cu volum prea încet;
  • Nu am reușit să îl leg la telefonul mobil, tot Samsung, dar din 2018.

În ansamblu, sunt foarte mulțumit.

Recomand oricui, sau ceva în genul ăsta? Nu. E cel mai vândut produs la eMAG, e în top produse vândute pe Amazon, dar decizia aici e și subiectivă, așa că consider că e o decizie bună pentru mine, nu neapărat transmisibilă altora.

De văzut și: The Best Soundbars Under $200 in 2020.

Partajează pe WhatsApp

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.