Follow-up: Conferința „Arhimandritul Sofian Boghiu și taina Rugului Aprins” (2018.05.14, Curtea Brâncovenească)

Luni, 14 mai, începând cu ora 12.00, la Curtea Brâncovenească, a avut loc conferințaArhimandritul Sofian Boghiu și taina Rugului Aprins„. Evenimentul a avut loc cu prilejul zilei naționale de cinstire a martirilor români din temnițele comuniste, sărbătorită pe 14 mai.

Au susținut prelegeri: Înaltpreasfințitul Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, Pr.prof.dr. Ionuț Rusu, Pr.prof.dr. Petre Oprea și Lect.univ.dr. Carmen Ciornea, cadru didactic asociat al Facultății de Teologie Ortodoxă din cadrul Universității „Ovidius”.

Programul a conținut și momente artistice susținute de către membrii Cercului teatral și de către Grupul psaltic „Sfântul Cuvios Dionisie Exiguul”, din cadrul Seminarului Teologic „Sfântul Dionisie Exiguul”.

Mai jos, fotografii, alături de înregistrarea video și audio a evenimentului.

Video:

Vezi lista completă clipuri video »

Vezi album foto Facebook »

Vezi album foto Google Plus »

Înregistrarea audio a evenimentului »

Acțiunea a fost organizată de către Facultatea de Teologie Ortodoxă „Sfântul Apostol Andrei” din cadrul Universității „Ovidius”, Constanța, în parteneriat cu Arhiepiscopia Tomisului, Seminarul Teologic Ortodox „Sf. Cuvios Dionisie Exiguul”, Constanța, Colegiul „Sfinții Martiri Brâncoveni” și Radio „Dobrogea”.

Trimite pe WhatsAppEroare linkuri?

Lasă un comentariu

Reguli pentru cei care lasă comentarii »

Puteți folosi Gravatar pentru a adăuga avatar (imagine comentarii).