SMARTTECH for SUPPLY CHAIN își deschide porțile între 26 și 28 septembrie 2018, pavilion B1, Romexpo

La Robotics & Innovations Show vom experimenta viitorul cu ajutorul inteligenței artificiale. Mai sunt doar două săptămâni până la evenimentul SMARTTECH for SUPPLY CHAIN EXPO – expoziția de tehnologii inovatoare și soluții IT&C de ultimă generație cu aplicație în trade, transport și logistică, organizat alături de TransLogistica EXPO, ediția a IV-a, cea mai mare expoziție de Transport, Logistică, IT și Supply Chain din România și Europa de Sud-Est.

Unul dintre momentele interactive de pe agenda expoziției și care va da culoare întregului eveniment este Robotics & Innovations Show, care  se va desfășura vineri, 28 septembrie 2018, în noul pavilion B1 de la Romexpo. În zonele special amenajate, atât în interiorul expoziției, cât și în exterior vom asista la demonstrații de robotică, drone și virtual reality.

Robotul care urmărește un traseu printr-un labirint în depozitul de marfă sau robotul dirijat prin comenzi telefonice, robotul care  joacă șah, echipamente VR HTC Vive și Oculus Rift într-o configurație ce  permite și experiențe virtuale în grup, soluții de high-tech immersive media,  VR & AR, livrarea coletelor cu ajutorul dronei sunt surprizele care vă așteaptă în cadrul Robotics & Innovations Show.

Vom experimenta viitorul cu ajutorul inteligenței artificiale și vom păși în alte lumi high-tech alături de echipele de robotică și specialiști în manevrarea roboților.

Mai multe detalii despre acest eveniment și înscrieri puteți afla pe site-ul www.smarttechpartners.ro sau la e-mail: contact@smarttechpartners.ro

I am a Digital Marketing freelancer.My expertise is in SEO (Search Engine Optimization) / UX (user experience) / WordPress.Co-founder of lumeaseoppc.ro (series of events on SEO & PPC) and cetd.ro (Book on branding for MDs).On a personal level, I like self-development - events, sports, healthy living, volunteering, reading, watching movies, listening to music.

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.