Follow-up: Imagini ajutor pentru copiii de la Așezământul Social „Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil” din com. Slobozia, jud. Giurgiu (2022.03.05)

Eveniment: ajutor pentru copiii de la Așezământul Social „Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil” din com. Slobozia, jud. Giurgiu (2022.03.05). Organizator și detalii: Dr. Stelian Gomboș.

Plecarea a fost: Sâmbătă dimineață – 05.03.2022, orele 9,00, de la stația (gura) de metrou „Eroii Revoluției” din Sos. Giurgiului, sector 4, București

Produsele pe care oferite sunt alimente neperisabile cum ar fi: zahăr, ulei, făină albă, griș, mălai, orez, fasole boabe, mazăre, paște făinoase, conserve etc), produse pentru spălat, detergenți, role de hârtie și hârtie igienică precum și produse de igienă personală, totodată și rechizite, cărți și caiete școlare!

Așezământul în cauză se află în cuprinsul canonic și misionar – spiritual al Episcopiei Giurgiului, fiind coordonat de către Părintele Valentin Ștefan și doamna preoteasă Veronica Ștefan.

La întoarcere grupul a vizitat Mănăstirea „Sf. Ioan Rusul” din aceeași localitate precum și actuala Catedrală Episcopală din municipiul Giurgiu!

Mai jos, imagini de la eveniment.

Album foto pe Google Photos »

Album foto pe Facebook »

Așezământul Social „Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil” din com. Slobozia, jud. Giurgiu

Sursa resurse: Dr. Stelian Gomboș.

Partajează pe WhatsAppLinkurile dau eroare?

Lasă un comentariu

Reguli pentru cei care lasă comentarii »

Puteți folosi Gravatar pentru a adăuga avatar (imagine comentarii).