Follow-up: Lansare a două cărți – „Origini. Povestea științifică a creației” de Jim Baggott și „Matematica zeilor și algoritmii oamenilor” de Paolo Zellini, colecția „Știință” (2018.11.17, Humanitas și Humanitas Fiction la Gaudeamus 2018, Romexpo)

În data de 17 noiembrie 2018 a avut loc lansarea a două cărți: „Origini. Povestea științifică a creației” de Jim Baggott și „Matematica zeilor și algoritmii oamenilor” de Paolo Zellini, colecția „Știință” în cadrul târgului Gaudeamus 2018.

Vorbitori: Liviu Ornea, Cristian Presură, Doru Căstăian, Vlad Zografi.

Editurile Humanitas și Humanitas Fiction și-au întâmpinat oaspeții la Gaudeamus 2018, în perioada 14–18 noiembrie 2018, cu evenimentele editoriale ale toamnei, noi titluri de autori români și străini, ediții în limba română ale bestsellerurilor internaționale din ultimele luni, publicate în îndrăgitele colecții de istorie, memorii-jurnale, eseu, filozofie, literatură română contemporană și universală, știință, carte pentru copii.

Toate cele peste 1 000 de titluri, cărțile și audiobookurile Humanitas, au avut reduceri de preț de 10%, iar edițiile de colecție au putut fi cumpărate la prețuri speciale valabile numai la Gaudeamus.

A 26-a ediție a Târgului Internaţional Gaudeamus a avut loc în Pavilionul Central al Complexului Expozițional Romexpo. Program de vizitare zilnic: 10–20.

Mai jos, fotografii și înregistrarea audio și video a evenimentului.

Înregistrarea video a evenimentului (clipurile rulează unul după celălalt):

Vezi lista cu toate clipurile »

Selecție foto pe Facebook »

Album foto integral pe Google Photos »

Înregistrarea audio a evenimentului » (în lucru)

Alte înregistrări eveniment »

Liviu Ornea

Partajează pe WhatsAppLinkurile dau eroare?

Lasă un comentariu

Reguli pentru cei care lasă comentarii »

Puteți folosi Gravatar pentru a adăuga avatar (imagine comentarii).